www.PiNa.cz běží na K2

Zveřejněno 20. 10. 2007 v rubrice Tyto stránky

Nakonec mi to nedalo a celé odpoledne jsem opět strávil hledáním vhodného designu pro tyto stránky a vyplatilo se to. Našel jsem jednu z nej šablon pro WordPress prozaicky pojmenovanou K2. Nabízí ajaxové vyhledávání, komentáře a ajaxové přepínání stránek se články. Možnost vyhledávat a přidávat komentáře bez potřeby obnovení stránky. Podporuje celou řady všestranných pluginů, widgety, nastavení počtu sidebarů a headrů stránky a mnoho dalšího. Samozřejmě chvilku potrvá, než se vše naučím používat, nicméně ten nejdůležitější krok mám nyní již za sebou a můžu se v klidu pustit do psaní příspěvků. Věřím, že i vám se bude ká-dvojka líbit.

Přečteno 9 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

2 Komentáře u „www.PiNa.cz běží na K2

  1. Jak je to s češtinou ?

    Myslím, lokalizace šablony ?

  2. PiNa

    Původně jsem začal šablonu překládat sám, ale když jsem byl asi v polovině, našel jsem na netu již hotový překlad. Stačí do googla zadat „Čeština pro K2“ a určitě ten soubor najdeš. Už si bohužel nepamatuju, odkud jsem ho stahoval.
    Martin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *