Ugress – The Ultimate Fix

Zveřejněno 21. 12. 2007 v rubrice Hudba & MP3

UgressNorský elektronický hudebník Ugress chystá na začátek příštího roku vydání svého třetího řadového alba, které ponese název Unicorn. Vydání je sice naplánováno na 28.1.2008, ale pilotní singl The Ultimate Fix je již volně ke stažení. Nadupaný track s vokálem Christine Litle zaručeně zažene případné vánoční deprese.

The Ultimate Fix poodhaluje roušku tajemství, jež doposud album Unicorn zahalovala a dává tušit jakým hudebním směrem se Ugress po třech letech práce vydal. Pilotní singl měl být pokud možno maximálně popový, aby jej začala hrát rádia a nové album se dostalo do povědomí posluchačů. Bohužel se ukázalo, že je to stále málo a do vánočních playlistů se The Ultimate Fix jednoduše nehodí. Škoda.

Nový singl je ke stažení jak ve formátu MP3, tak i ve WAVu zde. Ukázky živých vystoupení a videa k předchozím singlům jsou ke shlédnutí kde jinde než na Trubce. Za pozornost rovněž stojí hudební sekce na jeho stránkách, kde naleznete předchozí CD, singly, EPčka, vše volně ke stažení ve formátu MP3.

Signature

Přečteno 6 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.

1 Komentář u „Ugress – The Ultimate Fix

  1. Stalker

    Ugress hraje dobre. Hlavne to video s kacenkou (Makina Fifth) nema chybu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *