Lost S04E01 – The Beginning of the End

Zveřejněno 2. 2. 2008 v rubrice Film & TV

Dlouhé čekání je u konce. Po nějakých dvě stě padesáti dnech od šokujícího konce třetí série jsou Ztraceni opět zpátky. Premiéra úvodního dílu čtvrté série proběhla za mořem ve čtvrtek večer. Díky internetu a usilovnému snažení překladatelů si mohli čeští fanoušci seriálu užít první epizodu již včera odpoledne.

Toliko dobré zprávy. Radost z nové série bohužel kazí nepříjemná skutečnost, že bylo doposud natočeno pouze osm dílů. Tyto budou odvysílány do konce března a na další díly si budeme muset počkat. Jak dlouho? To nikdo neví. Důvodem je stále probíhající stávka scénáristů.

Nač se ale trápit něčím, co nelze ovlivnit. Nová řada je tu a nutno podotknout, že byla rozjeta celkem ve velkém stylu. Kromě klasických flashbacků nám nyní scénáristé servírují i flashforwardy (pohled do budoucnosti vybrané postavy). Přiznám se, že mi chvilku trvalo, než jsem se opět zorientoval. Přeci jenom půl roční pauza byla hodně znát, ale nakonec 42 minut uteklo neskutečně rychle a užil jsem si každou minutu.

Zklamán byl určitě každý, kdo čekal odpovědi na otázky z předchozích dílů. Tento díl nepřinesl téměř žádné, zato přinesl velké množství otázek nových. Prostě klasika, na kterou si snad již všichni příznivci seriálu za ta léta zvykli.

Pár spoilerů z této epizody:

Kdo všechno je ve skupince, která si říká „Oceanic 6“?

Proč se Desmond nepřidal k Lockově skupině?

Co znamená Charlieho vzkaz „They Need You“?

Co neměl Hurley prozradit?

Kdo je tajemný právník z Oceanic a proč se tolik zajímá o přeživší?

Jak je možné, že Charlieho vidí i ostatní pacienti v blázinci?

A samozřejmě mnoho a mnoho dalších (jako obvykle) … tak zase za týden :-)

Signature

Přečteno 28 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

1 Komentář u „Lost S04E01 – The Beginning of the End

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *