Foto návod na dokončení ARF modelu ION/Pro

Zveřejněno 8. 2. 2008 v rubrice RC Modely

IONÚklid na disku odhalil další „poklad“. Tentokrát se jedná o foto manuál na dokončení ARF modelů ION a ION Pro od JP Models. Autorem návodu je Diether Mahlein ze ShredAiru. Součástí archívu jsou i detailní fotografie uchycení baterií v trupu od Mojmíra Železného (MCL).

Podle tohoto návodu jsem ve svých začátcích IONa Pro sestavil zcela bez problémů. Při usazování motorové přepážky jsem si navíc vypomohl provrtaným CDčkem a fotografie usazení serv do křídla mi poslal přímo pan Paláček. Více se o tom zmíním v samostatném článku, který o IONovi chystám do hangáru. Upevnění baterií do trupu jsem nakonec vůbec neřešil a přichytil je na dno trupu suchým zipem. Snadné, rychlé a spolehlivé řešení.

Na stránkách ShredAiru byl tento manuál k dispozici do konce roku 2004. S přechodem na nový vzhled stránek však zmizel. Označení Hook použil Diether pro klasického IONa s profilem SD7037 a pod označením Hoot se skrýval novější ION Pro s rychlejším profilem MH30.

Download “ION-Foto-Manual.zip”

ION-Foto-Manual.zip – Staženo 2466 × – 1,62 MB

Po stažení a rozbalení archívu spusťte přiložený HTML Soubor.

Signature

Přečteno 108 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *