Lost S04E02 – Confirmed Dead

Zveřejněno 8. 2. 2008 v rubrice Film & TV

LostNa rozdíl od minulého týdne jsem si tentokrát nenechal ujít možnost shlédnout druhý díl čtvrté série hned následující den po jeho premiéře v USA. A pokud byl první díl dobrý, potom druhý díl byl výborný. Utekl neskutečně rychle a opět přinesl mnoho nových odhalení, spojitostí a samozřejmě také otázek.

Nejprve dobrá zpráva. Vše nasvědčuje tomu, že stávka scénáristů za mořem již brzy skončí a tudíž existuje prozatím teoretická možnost, že se podaří včas natočit zbývající díly této série a nemělo by dojít k jejímu přerušení.

Lost S04E02

V rámci tohoto dílu jsme měli možnost se seznámit se čtyřmi novými postavami z vrtulníku, které se vydaly na ostrov, údajně zachránit přeživší z letu Oceanic 815. Ukázalo se však, že vše je úplně jinak a hlavním cílem jejich mise je Ben. O dramatické chvíle rozhodně nebyla nouze a flashbacky nových postav přinesly nejen mnoho nových informací, ale samozřejmě také vyvolaly řadu otázek.

LOST S04E02

Mne osobně nejvíce zaujalo objevení ledního medvěda na poušti, které by samo o sobě stačilo na mnoho spekulací. Tento však měl navíc kolem krku obojek s logem Dharma. Zdá se, že scénáristé rozehrávají opravdu velkou hru a nám bohužel nezbývá nic jiného, než čekat celý dlouhý týden na další díl.

Signature

Přečteno 26 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

1 Komentář u „Lost S04E02 – Confirmed Dead

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *