100,000 hitů pokořeno

Zveřejněno 8. 2. 2009 v rubrice Tyto stránky

100,000

Tento týden padla další meta návštěvnosti stránek PiNa.cz. V pátek odpoledne, nikým nezpozorován, zavítal na mé stránky návštěvník s pořadovým číslem 100.000. Téměř na den se tak stalo 14 měsíců od spuštění počítadla a lze tak odvodit průměrnou návštěvnost, která činí 7.100 IP adres měsíčně. Realita je samozřejmě trošku jiná. Za posledního čtvrt roku zavítalo na stránky každý měsíc něco málo přes 12.000 návštěvníků a tendence je lehce stoupající, což mi dělá velkou radost.

Námětů na články mám v pověstném šuplíku celou řadu, takže i v budoucnu zde určitě naleznete mnoho zajímavých témat, aktualit a fotografií. Máte-li zajímavý model, či modelářský zážitek, o který byste se rádi podělili s ostatními čtenáři, zašlete mi jej na email uvedený v kontaktních informacích, rád jej zveřejním.

Na konec samozřejmě nesmím zapomenout na nezbytné poděkování vám všem, kteří pravidelně navštěvujete mé stránky. Děkuji, děkuji a ještě jednou děkuji. Zachovejte mi přízeň i nadále…

Signature

Přečteno 9 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

3 Komentáře u „100,000 hitů pokořeno

  1. xxjr@post.sk

    Takisto sa pripájam ku gratulácii a prajem čo najskôr ďalších 100.000 návštev na Vašej stránke.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *