Nigerijské dopisy v novém II.

Zveřejněno 8. 2. 2009 v rubrice Ze života

Nigerijske dopisyPomalu už začínám mít alergii na maily, které začínají oslovením „Vítejte na objednávku“. Nejenže jejich počet v mém mail boxu stále vzrůstá, ale rovněž se zvyšuje jejich „autenticita“ a tudíž i nebezpečí, že na ně naletí mnohem více lidí. I proto jsem se rozhodl sepsat následující varování.

O co vlastně jde? Klasickým nigerijským dopisům již nejspíš odzvonilo. Technologie pokročila a organizované skupiny, které se z nic netušících lidí snaží podvodně vytáhnout co nejvíce peněz, se jí pochopitelně snaží využít na maximum. Pravděpodobnost, že si dnes ještě někdo koupí přes internet napodobeninu Viagry, zaručeně fungující přípravky na prodloužení penisu, nebo že naletí na phishingové stránky, kde bezelstně zadá identifikační údaje k přístupu na účet, díky negativní publicitě věnované těmto podvodům stále klesá. Proto příliš nepřekvapí, že se objevují stále nové a nové nápady, jak lidi obrat o poctivě vydělané peníze.

Vitejte na objednavku

Jedním z nich je i na první pohled nevinný mail začínající již zmíněným oslovením „Vítejte na objednávku“, který vás v mnoha variantách a dokonce i v rodném jazyce upozorní na asijský obchod s velmi širokým sortimentem zboží za až neuvěřitelně nízké ceny. Tyto obvykle zdůvodní tím, že firma sídlí v Číně a nakupuje přímo od výrobců. Případně, že jsou největší v Asii a díky svým obrovským obratům nakupují za ceny, které nikdo jiný od výrobců nezíská. Následuje odkaz na internetové stránky s příslibem oboustranně výhodné spolupráce.

Nebezpečí tohoto mailu spočívá v tom, že využívá zažitého povědomí o tom, že se většina výrobků vyrábí v Asii za podstatně nižší ceny, než za jaké si je lidé potom mohou koupit v obchodech ve své zemi. Málokdo odolá a alespoň na propagované stránky nahlédne. Zde jej zaručeně omráčí nepřeberné množství zajímavých položek za ještě zajímavější ceny. Autentičnost stránky umocňují kopie certifikátů a všudypřítomná loga výrobců i spedičních firem. Každý si najde něco zajímavého, co by mu mohlo udělat radost a navíc je to přeci tak levné. Pokud si ale zboží objedná a zaplatí, nezbude mu nic jiného než jen oči pro pláč.

Jubymk.com

Objednané zboží totiž nikdy nedorazí a úžasná stránka je po nějakém čase zrušena a přesunuta na jinou doménu s jiným vzhledem. Další miliony emailů začínajících „Vítejte na objednávku“ rozeslány, noví naivní zákazníci uloveni a mechanismus generující bezpracné zisky jede dál.

Ano, je to bohužel tak. Založit si v Asii firmu je velmi jednoduché. Její následné zrušení a založení jiné firmy ještě jednodušší. Možnost získání zpět zaplacených peněz za nikdy nedodané zboží naprosto nulová. Za blbost se hold platí a diskusní příspěvky zoufalců, kteří naletěli, ukazují, že se platí stále víc.

Toto ale neznamená, že neexistují online obchody, kde se dá nakoupit opravdu dobře a za opravdu dobré ceny. Jenomže tyto obchody vám nebudou zasílat nevyžádanou poštu (nabídky mailem zasílají obvykle pouze registrovaným uživatelům, kteří o ně projevili zájem), jejich nabídka nepřijde z domény hotmail.com a při zadání názvu jejich webových stránek/firmy do vyhledávače Google na vás vyběhnou statisíce odkazů na komentáře spokojených zákazníků. Jako dobrý příklad mne napadá online obchod DealExtreme, kde nejen že dobře nakoupíte, ale zboží vám zaručeně i dorazí. Pokud by se náhodou balíček po cestě ztratil, rádi Vám zašlou náhradu (osobní zkušenost).

Až vám někdy v budoucnu dorazí mail s oslovením „Vítejte na objednávku“, raději jej hned smažte, ušetříte si spoustu zbytečných starostí.

Signature
Související odkazy:
Nigerijské dopisy v novém III.
Nigerijské dopisy v novém

Přečteno 114 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.

33 komentářů u „Nigerijské dopisy v novém II.

  1. Fanda

    Díky za fajn článek. Ráno jsem našel taky hezkej kousek v mailu:

    Omlouvám se, že budete rušit. Jsme celosvětový distributor specializující se na elektronické výrobky, jako jak Notebooky, mobilní telefony, Xbox 360, Sony PSP, MP3 & MP4 přehrávače, Playstations, Digitální fotoaparáty, DvdPlayers, GPS, TV a tak dále. Nabízíme Vám competitable cena & vysoce kvalitní produkty a perfektní služby. Všechny položky přijde se 2 roky mezinárodní záruka. Jakékoliv jiné obavy, jste vítáni na našich stránkách
    visite;

    WEB : http://www.zzele.com
    EMAILL : service@zzele.com
    MSN : zzeleshop@hotmail.com

    Sorry to disturb you. We are a worldwide distributor specializing in electronic products, such as Laptops, Mobile Phones, Xbox 360, Sony Psp, MP3 & MP4 Players, Playstations, Digital Cameras, DvdPlayers, GPS, TV, and so on.

    We can offer you competitable price & high quality products & perfect
    service. All items come with 2 years international warranty. Any other concern you are welcome to visite our website;

    WEB : http://www.zzele.com
    EMAILL : service@zzele.com
    MSN : zzeleshop@hotmail.com

  2. Marty84

    Mam taky jeden.

    Nejlepší dodání!
    To je pozdrav od Eiorder LTD., Jeden z velkych prodejců a elektrotechnika velkoprodejce v China. We hlavně prodat elektrickych vyrobků, jako jsou digitální fotoaparáty, mobilní, LCD TV, Xbox, Notebooky, DV, MP4, GPS, navštivte naše webové stránky: najít něco, může se zajímá a kontaktujte nás svobodně, pokud máte jakoukoli otázku, budeme nabízet konkurenceschopné ceny i nejlep?í servis pro obchodní spolupráci s vaší společností.

    Prosím, neváhejte a kontaktujte nás:

    MSN: eiorder@hotmail.com
    Email: eiorder@eiorder.com
    Tel: +8610-81831596 Fax: +8610-84168618

  3. Dzordzik

    Takových mailů existuje nekonečné množství, důležitý je závěr, neklikat na kraviny, používat tu kouli co nám všem narostla na krku a pokud dojdeme k názoru že má smysl kliknout, ještě než to uděláme, použít Google, protože nikdo není neomylný, že.

  4. Jirka_CZE

    Takové maily je lepší přesunout do složky „Spam“. Třeba na seznamu se tak odešle do „sběrného systému“ seznamu.cz mailová adresa adresáta a pak už Vám od tohoto adresáta nic nepříjde.

  5. Jany

    Dobrej článek! A jeden z mála. mělo by být více takových jako tento…. Před objednáním mě napadlo projet net. Jen když mění web těžko na článek kolikrát narazit přes vyhledavač. posldní web je asi http://www.jubymk.com/….no hrůůza :o)

  6. radek

    buhuzel jsem naletel. objednaval jsem v dobe, kdy se webova stranka objevila a diky tomu jsem nikde nenasel informace, ze jsou podvodnici. uz jsem z podobneho obchodu obejdnavl a vse probehlo bez problemu, proto jsem se pustil i do tohoto.
    myslite, ze se da nejakym zpusobem ziskat penize zpet?
    dekuji.

  7. marty84

    Dneska prisel dalsi:

    Vážený pane / paní,
    Jsme jedním z electronice produts velkoobchodníků, který může
    podporovat Vám vysokou kvalitu a nízké pric produktů. Prodej
    elektronických výrobků hlavně, jako digial fotoaparát, mobilní
    telefon, LCD TV, Xbox, Notebooky, DV, MP4, GPS, a tak dále. Pokud budete chtít koupit, obraťte se na nás svobodně, naše společnost by chtěla nabízet více slev a nejlepší služby pro obchodní spolupráci vás.
    Webové stránky: http://www.ecvvby.com
    MSN: ecvby@hotmail.com
    E-mail: ecvby@ecvvby.com
    TEL :086-37166697836

    Dear sir/madam ,
    we are one of the electronice produts wholesalers ,who can support you the high quality and low pric products. We sell electronic product mainly ,such as digial camera,mobile phone ,LCD TV, xbox, Laptops, DV, Mp4, GPS, and so on .If you want to buy ,please contact us freely ,our company would like to offer more discounts and best service for business cooperation you .
    Website: http://www.ecvvby.com
    MSN: ecvby@hotmail.com
    E-mail: ecvby@ecvvby.com
    TEL:086-37166697836

  8. Janka

    Dneska mi na firemni mail dorazila tato reklama:

    Drahy príteli::
    Jsme elektronické vyrobky velkoprodejce spolecnost v číně. Jsme
    hlavně prodávat elektrickych vyrobků., Jako jsou digitální fotoaparáty, mobilní, LCD TV, Xbox, ghd mk4, hra?ky, Notebooky, DV, MP4, GPS, a tak on.All body přijít s 12 měsíců mezinárodní záruka. Pokud budete chtít něco koupit, obra?te se na nás svobodně, naše společnost by chtěla nabízet více slev a nejlepší služby pro obchodní spolupráci s Vámi / Vaše company.Any
    jiné obavy, jste vítáni na našich stránkách visite: http://www.apple-123.com
    neváhejte a kontaktujte nás na adrese:
    LEC tornádo co., Sro
    TEL :86-010 86696859
    WEB:
    MSN: service@apple-123.com
    E-MAILL: service@apple-123.com

    Web vypada verohodne, ale uz existuji i ti, kteri se napalili. Tak si davejte pozor. Janka

    viz:

    POZOR!!! na tyto wwwstránky. Jsou to podvodníci z Německa a vydavají se za Čínu. http://www.goog-123.com, http://www.apple-123.com, http://www.eiorder.com

    Mám už s tím zkušenost a byl jsem obětí, tak pozor na ně. Peníze pošlete na účet do Číny a při výpisu z účtu zjistíte, že byly poslány do Německa. Měla by po takových hajzlach jít policie, ať s něma zatočí. Stránky jsou vždy jen na určitou dobu a pak z nich zmiznou kontakty. Zboží se nedočkáte.

  9. Milan

    Taky mi přišel jeden:

    Vážený pane / paní,
    Tady je pozdrav z http://www.venbco.com. Jsme velká velkoobchodní společnost
    se zaměřením na elektrické a digitálních produktů, jako jsou
    Notebooky, Mobilní telefony, LCD televizory, MP3/MP4, Motocykly, PS3 hry,
    digitální fotoaparáty, GPS a tak dále. Nakupujeme zboží od původní
    produkci společnosti přímo, a tak můžeme nabídnout vysoce kvalitní
    výrobky s nízkou cenou. Pokud máte nějaké požadavky, kontaktujte
    nás, prosím, budete mít v našich silách a rychlý servis. Webové
    stránky: http://www.venbco.com MSN: venbco_support@hotmail.com E-mail:
    venbco@venbco.com TEL :086-37166697836

    Dear sir/madam ,
    Here is the greeting from http://www.venbco.com . We are a large wholesale
    company focusing on electric and digital products ,such as Laptops,
    Mobile phones, LCD TVs, MP3/MP4, Motorcycles, PS3 games, Digital Cameras,
    GPS and so on . We buy goods from the original producing companies
    directly, so we can offer the high quality products with low price . If
    you have any requirements , please contact us , you will have our best and
    prompt service . Website :www.venbco.com MSN: venbco_support@hotmail.com
    E-mail: venbco@venbco.com TEL:086-37166697836

  10. PiNa

    Dneska jsem se dočkal i já:

    Ahoj,
    Jsme http://www.shopfro.com, jsme velkoobchodní společnosti, které prodávají
    všech značek a modelů, elektroniky, jako jsou Notebooky, mobilní
    telefony, LCD televize, digitální fotoaparát, PS3 hry, Xbox, DV, GPS,
    motocykly, MP3 & MP4 přehrávače, DVD přehrávače a podobně.
    Nabízíme Vám nejvíce příznivá cena s nejlepší kvalitou výrobků,
    a těšíme se na naší dlouho-termín obchodní vztah.
    Pokud máte nějaké návrhy, o našich produktech nebo naše služby,
    prosím kontaktujte nás:
    Webové stránky: http://www.shopfro.com
    E-mail: shopfro@shopfro.com
    MSN: shopfro@hotmail.com
    Tel. : 086-37161629653
    Přidat. : No 169, Er Qi Road, Zhengzhou, He Nan Pro, Čína

    Hello,
    We are http://www.shopfro.com , we are an wholesale company that sell all
    brands and models of electronics such as Laptops,cell phone ,LCD
    TV,digital camera, PS3 games,xbox, DV, GPS,motorcycles,MP3 & MP4
    Players,DVD Players, and so on .
    We can offer you the most favorable price with the best products quality,
    and we look forward to our long-term bussiness relationship.
    If you have some suggestions about our products or our service, please
    contact us:
    Website: http://www.shopfro.com
    E-mail : shopfro@shopfro.com
    MSN : shopfro@hotmail.com
    Tel. : 086-37161629653
    Add. : No. 169, Er Qi Road, ZhengZhou, He Nan Pro, China

  11. Tomas Radosa

    Tiez som dostal nieco,
    Stranka este funguje na rozdiel od ostatnych co tu boli zverejnene. Stranka vyzera prekvapujuco vierohodne a uz som rozmyslal nad nakupom ale ceny mi prisli podozrivo nizke tak som zacal googlovat. Myslite teda ze sa v pripade tejto stranky http://www.besterorder.com jedna tiez o fake? Asi ano ze? Dokonca tam ponukaju ked ma clovek objednavku nad 1000euro 10% zlavu :). dik za odpoved a reakci.
    Tu je kopia mojho mailu:

    Re: Nejlep?í pozvat.
    To je pozdrav z Eiorder LTD. Jednu z velkych Elektrická velkoobchodníkem a maloobchodníkem ve China.We hlavně prodávat elektrickych vyrobk?, jako jsou digitální fotoaparáty, mobilní, LCD TV, Xbox, Notebooky, DV, MP4, GPS, Elektrická kytara. Nav?tivte na?e internetové stránky: najít něco m??ete zajímá a kontaktujte nás svobodně, pokud máte nějaké otázky, budeme nabízet více konkurenceschopné ceny a nejlep?í slu?by pro obchodní spolupráci s va?í spole?ností.
    Web: www,besterorder,com
    MSN :besterorder@hotmail.com nebo email :besterorder@besterorder.com
    Tel: +8610 86079165 Fax:+8610-86188165
    Děkuji a pozdravem.

  12. Vesa

    Hej taky mám jeden od http://www.besterorder.com/ a vypadá opravdu věruhodně , dokonce podpora online – tak jsem začal komunikovat s tím , že mi zboží pošle na dobírku ( nahlédl bych do balíku u UPS a bylo by to ) – samo že nesouhlasili. Takže opravdu nevím zda jsou tam podvodníci či ne , ale přes všechno vynaložené úsilí se mi nepodařilo nic najít , ale stejně neobjednávám :-( i když ceny jsou až moc pěkný.

  13. Honza

    Mystery dárek!

    Vážené dámy a pánové, vy jste dobrý!
    Promiňte, že vás obtěžuji době jsme vyjádřit naši hlubokou
    omluvu. Prosím, buďte trpěliví čtete tuto zprávu!
    Jsme dovozní a vývozní společnost, zabývající se převážně
    elektronických výrobků prodej! Například: laptopy, globální
    polohové systémy, LCD televize, PS3 herní konzole, MP3 přehrávače,
    mobilní telefony / 4, motocykly atd. …….
    Naše společnost srdečně vítám Vaši návštěvu! Navštivte
    naše oficiální webové stránky: http//hsued.com

    On-line zákaznický servis / hmotnostní spektrometrie:
    francine176@hotmail.com
    Kontakt / E-mail: service@hsued.com

    Upřímně přeji Vám šťastné nákupy!

    Mystery gift!

    Dear ladies and gentlemen, you are good!
    Sorry to bother you time, we express our deep apologies. Please be
    patient reading this message!
    We are an import and export company, mainly engaged in electronic
    product sales! For example: laptop computers, global positioning systems, LCD TV, PS3 game consoles, MP3 players, mobile phones / 4, motorcycles etc. …….

    Our company sincerely welcome your visit! Please visit our official
    website: http//hsued.com

    Online Customer Service / mass spectrometry: francine176@hotmail.com
    Contact / E-mail: service@hsued.com

    I sincerely wish you a happy shopping!

  14. PiNa

    Další kousek do sbírky, tak pozor na ně :-)

    Vánoční dárek!

    Děkuji moc za abyste si přečetli naše hledání email.You bude
    Internet.New přístupy, budeme připraveni prodat pár you.We notebooky,
    televizory, mobilní telefony, fotoaparáty, elektronické výrobky, nové
    produkty, velký počet Nového roku koupit nové místo, PSP, auto DVD. Naším cílem je usnadnit a bezpečnost „utrácí více než 300EURO, můžete se těšit na 10% slevu.“ Máte-li zájem o naše produkty, neváhejte navštívit naše internetové stránky: http//wekkei.COM

    MSN: wekkei@hotmail.com
    EMAIL: service@wekkei.com

    Christmas gift!

    Thank you very much for you to read our search email.You will
    Internet.New approaches, we will be ready to sell a pair of you.We
    notebook computers, televisions, cell phones, cameras, electronic
    products, new products, a large number of New Year’s shopping a new place, psp , the car DVD. Our aim is to facilitate and security „spending over 300EURO, you can enjoy a 10% discount.“ If you are interested in our products, please do not hesitate to visit our website: http//wekkei.COM

    MSN: wekkei@hotmail.com

    EMAIL: service@wekkei.com

  15. Marcela Pomajbíková

    Díky za článek. Ani jsem na stránky nešla.

    M G“
    přidat do adresáře
    blokovat adresu
    zobrazit v HTML

    Předmět: Re; Hodnota nabídky!

    Komu: kareligler@volny.cz
    Datum: Úterý, 24. listopadu 2009 – 2:52:17
    Antispam: Zpráva nebyla označena jako spam.

    Hodnota nabídky!
    Hej, pánové, dámy. Jsi dobrá!
    Promiňte, že vás obtěžuji odpočinek, a my se vyjadřujeme hlubokou lítost k vám, prosím vás pochopení!
    Pokud máte čas, prosím o trpělivost číst tuto zprávu!
    Jsme dovozní a vývozní společnost, zabývající se převážně elektronických výrobků prodej! Například, notebooky, digitální fotoaparáty, LCD televizory, mobilní telefony, GPS navigace, Global Positioning System, motorka …..
    Srdečně vítáme vašem příjezdu, navštivte naše oficiální webové stránky: http://www.HsUed.COM

    On-line zákaznický servis / MSN; francine176@hotmail.com
    Kontakt / E-mail, service@hsued.com

    Value Offer!
    Hey, gentlemen, ladies. You are good!
    Sorry to bother you rest, and we express our deep regret to you, please you understanding!
    If you have time, please be patient to read this message!
    We are an import and export company, mainly engaged in electronic product sales! For example, laptop computers, digital cameras, LCD TVs, mobile phones, GPS navigation, global positioning system, motorcycle …..
    Warmly welcome your arrival, please visit our official website: http://www.HsUed.COM

    Online Customer Service/MSN; francine176@hotmail.com
    Contact Us/E-mail; service@hsued.com
    _________________________________________________________________
    ¿Sabes que están haciendo tus amigos en Internet?
    http://www.messengernews.com.mx

  16. PiNa

    Make This Christmas Různé!

    Vážený příteli,

    V tu chvíli se blíží Vánoce, tchly přináší jeho velmi rád vás. Najdete tu mnoho nových produktů, tak sleva na http://www.tchly.com.

    Stačí se jen podívat a vybrat dárek pro své zvláštní přátele!

    Stručný Úvod:

    l Objednávky nad 500 EUR se těší zdarma dodání!

    l Prodej hudebních nástrojů, 15% sleva

    l Prodej mobilních telefonů výše, mají 15% slevu!

    l Prodej notebooky, televizory, mají 10% slevu!

    l Prodám play station, kamery, mají 10% slevu!

    l Ostatní domácí zábavy, 8% sleva

    l Tradiční dárky budou zaslány také.

    (Více informací kontaktujte naši službu.)

    Čas ukončení: 20. listopadu-20. prosince

    Další vánoční překvapení, stačí přijít na http://www.tchly.com!

    Veselé Vánoce s předstihem!

    tchly Export Obchodní Co.Ltd

    MSN: service@tchly.com

    Tel: 86 +0377-65589881

    http://www.tchly.com

  17. Marty84

    Drahý příteli

    Hledáte nějaký šílený dárky pro svou rodinu, přátele. Všechny výrobky naší společnosti, počítače, televize, Mobilní telefony, MP3/MP4 přehrávače, digitální fotoaparáty, kamery, video herní konzole, GPS a motocykly. Většina zboží se prodává za velkoobchodní ceny, a najdete mnoho skvělých obchodů zde. Koupit více, více šetřit a získejte více! Prosím, kontaktujte nás
    Webová stránka: http://www.sedseg.com
    E-mail: service@sedseg.com
    MSN: sedseg@hotmail.com

    Dear friend

    Looking for some crazy gifts for your family, friends. All products of our company; Computers, Televisions, Cell Phones, MP3/MP4 Players, Digital Cameras, Camcorders, Video Games Consoles, GPS and Motorcycles. Most items are sold at wholesale prices, and you will find lots of great bargains here. Buy more, save more and get more! Please contact us;
    Website : http://www.sedseg.com
    E-mail : service@sedseg.com
    MSN : sedseg@hotmail.com

  18. PiNa

    Vazeni pratele:

    Jsme velkoobchod elektronickych vyrobku. Nase vyrobky jsou vysoke kvality a nizke ceny. Pokud chcete podnikat, muzeme poskytnout nejvice primerenou slevu ziskat vetsi zisky. Tesime se na vase podnikani.

    Prosim navstivte nase webove stranky

    Webova stranka: http://www.falcon888.com
    EMAIL: falcon888@falcon888.com
    MSN: falcon888@falcon888.com
    TEL: +86-020-82672788

    I cekaji na sve kontaktni udaje, dlouhodoby spolupraci s nami!
    Mezi hlavni produkty, jako jsou mobilni telefony, PSP, display TV,
    notebook, video, pocitac, MP4 funkce, Global Positioning System, Xbox 360 video herni konzole, digitalni fotoaparaty.

  19. PiNa

    Děkuji vám za pozornost!
    Chtěl bych představit dobrou společnost, která především
    podnikání v notebooky, televize, mobilní telefony, fotoaparáty, a tak
    dále. Nyní je firma v rámci podpory prodeje a všechny
    produkty se prodávají téměř na jejich pořizovací cenu. Poskytují
    nejlepší produkty a nejlepší serivce na své zákazníky. Jako jeden
    Export & Import společnosti, všechny jejich výrobky jsou zbrusu nové
    aoriginální a oficiální záruka. Dokonce i cena bude pro vás
    překvapení! Je to opravdu dobrá příležitost pro nakupování on-line. Uchopte možnost teď!
    Jejich internetová adresa je: http://www.sedseg.com/
    MSN: sedseg@hotmail.com
    Email: service@sedseg.com

  20. PiNa

    Vážení přátelé:
    Prosím, odpusťte nám naruší váš drahocenný čas. To je elektronická
    společnost. jeden z největších mezinárodních obchodních velkoobchodů v Číně. Zaměřujeme se především prodávat elektrických výrobků, jako jsou notebooky, LCD televize, kamery, mobilní, Mp4, GPS. a tak dále. A nabídneme velkou slevou a propagace pro prvních 100 zákazníků denně. Můžeme Vám nabídnout vysokou kvalitu a konkurenční ceny, a všechny produkty se dodávají s mezinárodní záruka. Pokud máte čas, navštivte naše webové stránky: http://www.liorn.com

    E-Maill: service@liorn.com
    MSN: service@liorn.com

  21. JTM

    Could anyone tell me what this is all about? I got an email from liorn as well. Is this post a warning? Thanks!

  22. PiNa

    JTM: Yes, this post is a warning as all these online shops with unbelievable prices are scam and if you place an order there you wont see your money nor goods anymore.

  23. PiNa

    Dobrý den!
    elektronická společnost, jeden z největších velkoobchodů v Číně.
    Prodáváme hlavně elektronické výrobky, jako jsou notebooky, LCD
    televizory, digitální fotoaparáty, mobilní telefony, MP4 přehrávače,
    GPS navigace a pod. Nabízíme velké slevy a propagační akce, denně pro
    prvních 100 zákazníků. Nabízíme vysokou kvalitu a konkurenceschopné ceny, všechny výrobky se dodávají s mezinárodní zárukou.
    Pokud máte čas, navštivte naše webové stránky: http://www.iogue.com

  24. PiNa

    How are you doing recently?

    I would like to introduce you a very good company and its website is

    http://tradewg.com

    It can offer you all kinds of electronic products that you may be in 3 need,such as laptops ,gps ,TV LCD,cell phones,ps3,MP3/4,motorcycles and etc……..
    7 You can take some time to have a check ,there must be something interesting you ‚d like to purchase .
    Hope you can enjoy yourself in shopping from that company !
    Quincy Kendrick

  25. PiNa

    Požehnání:
    Jsme koozw, elektronické výrobky velkoobchodní společnosti.
    Zajišťujeme telefony, PSP, displej TV, notebook, video, počítače, Mp4, GPS, Xbox 360, digitální fotoaparáty, a další související produkty pro lidi na celém světě.
    Naše výrobky jsou vysoké kvality a nízké ceny. Můžeme Vám nabídnout
    hluboké slevy, které výrazně zvýší vaše zisky.
    Prosím navštivte naše webové stránky: (koozw.com)
    E-mail: service@koozw.com
    MSN: service@koozw.com
    Těšíme se na Vaše kontaktní a dlouhou spolupráci s námi!

  26. DARWiN

    I já jsem dneska dostal „krásný sen“:

    krásný sen!

    Jsme velkoobchod elektronických výrobků. Nabízíme mobilní telefony, PSP, displej TV, notebook, video, počítače, Mp4, Global Positioning System, Xbox 360 herní konzole, digitální fotoaparáty a dalších souvisejících produktů. O vysoké kvalitě našich produktů, můžeme Vám poskytneme slevu, která se výrazně zvýší vaše zisky. Navštivte nás na adrese: (koozw.com)

    E-mail: service@koozw.com

    MSN service@koozw.com

    Těšíme se na Vaši kontaktní, dlouhodobý spolupráci s námi

  27. Vikuk

    Vážení přátelé,
    Taky mám ze dneška jeden :

    ~ Chci říct dobré zprávy. Našel jsem dobré stránky * koozw.com
    Jsou připraveni nabízet více produktů a značek, tento den, včetně mobilních telefonů, počítačů, televizí, PSP a tak dále ……
    ~ dopravu zdarma, cena VIP! Bezpečné a snadné! Obraťte se na místě, pokud chcete vědět více informací
    Velkoobchod a dopravní loď společnosti nebo jakékoli jiné záležitosti.
    ~MSN / E-mail: service@koozw.com.
    ~ května radost a spokojený se svým životem.

  28. PiNa

    Hi

    Jak se daří v poslední době?

    Rád bych vám představil velmi dobrou společnost a její webové stránky http://www.bearkoy.com může nabídnout všechny druhy elektronických výrobků, které mohou být používány, jako jsou notebooky, GPS, TV LCD, mobilní telefony, PS3, MP3 / 4, atd. …….

    Můžete si vzít nějaký čas na kontrolu tam musí být něco zajímavého, které chcete koupit.

    Kontaktní email:
    bearkoy@live.com

    MSN:
    bearkoy@live.com

    Doufáme, že si sami v nákupním od této společnosti!

    S pozdravem

  29. optik

    tiež sa mi jeden ušiel, a keď som skúsil stránku, už bolo neskoro, medzičasom zrejme niekoho nachytali a zmizla….
    ahoj
    Jsme velkoobchodní elektronických výrobků, vysoce kvalitní produkty, nízké ceny.Pokud chcete podnikat, můžeme poskytnout vám nejvíce přiměřenou slevu, budete, budete mít více profit.We těšíme se na vaše podnikání.
    Prosím navštivte naše webové stránky: www. bearkoy.com
    E-Maille: bearkoy@live.com
    MSN: bearkoy@live.com
    Můžete se těšit na kontakt s naší dlouhodobou spolupráci!
    Hlavními produkty jsou: mobilní telefon, PSP, zobrazení TV, notebook, video, počítač, MP4, GPS, Microsoft Xbox 360, digitální fotoaparáty a podobně.

    Vítejte na našich stránkách!

  30. PiNa

    Blíží se vánoce a spamu logicky přibývá a tento web jakoby vypadl Pixmanii z oka:

    http://www.apphome.co

    Nový pohled:
    Prosím, odpusťte mi, abych k poruchám
    hodnotu času.
    Jedná se o velký velkoobchod v Číně, na světě, jako je laptop,
    fotoaparát, telefon, atd.. Můžeme Vám nabídnout nižší ceny a
    vysoké kvality pro Vás. Prodáváte-li elektronické produkty
    My všichni máme volný čas, věnujte prosím pár na naše
    oficiální webové stránky: apphome.co
    Takže jakékoliv dotazy, kontaktujte nás svobodně.
    E-mail: support@apphome.co
    MSN: apphomeco@hotmail.com

  31. Hynek

    Přidám aktuálně:
    „Drahý příteli, jak se máš? Nemohu najít místo k prodeji elektronických produktů s velmi dobrou cenu. Laptop, TV a mobilní, včetně motocyklů, jsou velmi populární. Jejich výrobky jsou originální kvality s velmi nízkou cenu, jako poskytovatel velkoobchodu. Můžete si také udělat maloobchod pro koncového uživatele nyní. Možná je to pravé pro vaše podnikání. Můžete je kontaktovat: apphome.co
    E-mail: support@apphome.co MSN: aphomer@live.com S pozdravem.“

    A nakupujte, budou Vánoce a jsou fakt levní! :-)))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *