F3B WCh Ivančice 2009 – úprava fotek

Zveřejněno 6. 9. 2009 v rubrice Poznámky

WCh F3B Brno 2009

Podzim, moje nejoblíbenější roční období, zvolna klepe na dveře, a tak je na čase pustit se do restů a kostlivců, co se mi nakupily v pomyslné skříni. VIP status má kostlivec v podobě fotografií z letošního mistrovství světa F3B v Brně Ivančicích. Cvaknul jsem jich přes 700 kousků a vybrat a zpracovat alespoň stovku do galerie chvíli potrvá. Buďte prosím trpěliví, po dovolené mám sil na rozdávání, ale nejdřív musím vyprázdnit buffer důležitějších věcí, než jsou fotografie letadýlek ;-)

Autumn, my most favorite season, is almost among us and so it is the best time to finish some unfinished things that are waiting in the cue. At the moment the most important one are the pictures from the F3B WCh in Brno Ivančice. I took almost 700 pictures there and selecting and processing of at least 100 keepers will take some time. Please bear with me. I am full of power after my vacation now but I need to finish really important things first. Once done I will dive into the Capture NX again.

Přečteno 17 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *