Airbus A380 fotografie luxusního VIP interiéru

Zveřejněno 15. 2. 2010 v rubrice Zajímavosti

Airbus A380 VIPZatímco je svět zmítán finanční krizí, Lufthansa Technik (divize návrhu luxusních interiérů spadající pod stejnojmenné německé aerolinky) přináší návrhy nejluxusnějšího provedení VIP salónků na palubě největšího dopravního letadla současnosti Airbusu A380.

Airbus A380 VIP

Lufthansa Technik se návrhu interiérů pro vlastníky a provozovatele VIP, firemních či vládních jetů věnuje již 40 let a za tu dobu má ve svém portfoliu přes 30 dokončených realizací. Při jejich návrhu klade hlavní důraz na nízkou hmotnost, odhlučnění a dlouhou životnost. Spolupracuje s předními světovými designéry a jak je vidět v přiložených počítačových návrzích, své práci očividně rozumí.

Airbus A380 VIPAirbus A380 VIPAirbus A380 VIPAirbus A380 VIP

Při jejich prohlížení nemůže být pochyb, že tento interiér je určený pro nejzámožnější ze zámožných klientů. Prostorné obývací pokoje, pohodlná lůžka, bary, to jsou pouze některé z věcí, které VIP provedení zhýčkaným cestovatelům nabídne. Vše maximálně sladěno a doplněno o stylovou výzdobu.

Signature
Související odkazy:
Airbus A380 fotografie

Přečteno 89 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

1 Komentář u „Airbus A380 fotografie luxusního VIP interiéru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *