Scary F3X – horká novinka od Jirky Bačinského

Zveřejněno 8. 5. 2010 v rubrice RC Modely

SCARY F3XPřed pár dny jsem tu psal o tom, že Jirka Bačinský skončil s výrobou pylonového speciálu ESCAPE a ještě ten samý den jsem v mailu našel Jirkovu zprávu s přiloženými fotkami jeho nového modelu, kterým je F3X závodní brus Scary navržený ve spolupráci s Vaškem Bláhou. English Scary F3X – the newest ship from Jiri Bacinsky (ESCAPE producer). First pictures inside.

Scary F3X

Vše nasvědčuje tomu, že letošní rok bude bohatý na nové F3X závodní brusy od tuzemských výrobců. Tým kolem Pavla Marka dokončil ROXY F3X, Jirka Baudis testuje nástupce Cerese F3X a Jirka Bačinský vyrukoval se Scarym F3X, jehož první fotografie si zde můžete prohlédnout.

Scary F3XScary F3XScary F3XScary F3X

O tom, že na závodech z něho opravdu půjde strach (scary = strašidelný), svědčí i skutečnost, že tento model se svým pilotem již dobyl první i druhé místo na F3F závodech. Také se vám líbí? Chtěli byste ho? Potom máte bohužel smůlu, protože Jirka masovou výrobu tohoto modelu prozatím neplánuje a jak mi sdělil, vyrábí ho exklusivně pouze pro členy Báča týmu. Pro představu o tom, jak Scary F3X létá, mrkněte na video z jeho záletu na Rané. Kvalitu jako od Klobouka ale nečekejte ;-)

Signature
Související odkazy:
Video: Výroba F3F Scary od Jirky Bačinského
ESCAPE F5D – výroba ukončena
ESCAPE F5D – fotografie ze stavby
HD Video: F5D ESCAPE – tuzemský pylon racer
Video: F5D – Electric pylon racing

Přečteno 161 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

2 Komentáře u „Scary F3X – horká novinka od Jirky Bačinského

  1. Dzordzik

    Moc líbí, vypadá to skoro jako Lady a ta se mi velmi líbí :)

  2. Jirka

    Tvar křídla je z Kyrilla F5D Váša ho pouze natáhl na rozpětí 3050mm

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *