Handlaunch Master Class 3 od RCA s FREE bonusem

Zveřejněno 28. 5. 2010 v rubrice Poznámky

RCA Set

Paul Naton z Radio Carbon Art dokončil již třetí díl své úspěšné série Handlaunch Master Class věnované F3K házedlům. Při příležitosti jeho uvedení do prodeje jej nyní nabízí se zajímavým bonusem. Pokud si tento díl předobjednáte do 4. června, získáte k němu jedno DVD dle vašeho výběru zcela zdarma (jeho název stačí napsat do kolonky Order/Instructions před ukončením objednávky) a navíc kupon na slevu 5USD z vašeho příštího nákupu. Objednáte-li si sadu všech 3 DVD Handlaunch Master Class, zaplatíte za ni pouze 59.95USD (sleva 15USD).

Handlaunch Master Class 3

Třetí díl série se od předchozích dvou dílů trochu liší. Hlavní důraz je zde kladený na informace týkající se seřízení, vyladění a optimalizace nejen házedla, ale i programu ve vysílači tak, aby bylo možné získat maximální výkon s minimálním úsilím. Podrobné informace o obsahu včetně krátké video ukázky najdete na domovské stránce Handlaunch Master Class 3.

Přečteno 3 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

1 Komentář u „Handlaunch Master Class 3 od RCA s FREE bonusem

  1. juraj

    …mal som možnosť tie DVD o F3K vidieť. Zväčša zbytočné kecanie a niekoľko inšpirácií a podstatných informácií, ktoré by mali väčšiu výpovednú hodnotu na obrázkoch alebo kratučkých videách na trubke…Ale vydávať z toho DVD je podľa mňa zbytočné. Ale to je len môj názor

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *