FPV Video: New York City v HD

Zveřejněno 6. 12. 2010 v rubrice RC Videa

DS World RecordManhattan, Brooklyn, Verrazano Bridge a Socha Svobody. Po úspěšném FPV výletu do Prahy zamířila polovina dua TeamBlackSheep – Trappy do New Yorku a jeho nejnovější video přináší hutnou dávku bezkonkurenčních záběrů. A navíc se během pár dní od uveřejnění dostalo až do lokální turecké televize ATV. Z Trappyho se pomalu stává celebrita.

Trappyho počínání samozřejmě neuniklo strážcům pořádku. Jejich reakci můžete vidět na konci videa. K mému velkému překvapení se provoz RC modelů v USA řídí jednostránkovým doporučením FAA z roku 1981. Z tohoto doporučení Trappy porušil pouze bod o zákazu létání v okruhu 3 mil od letiště bez předchozího upozornění. Toto doporučení by se ale mělo již brzy změnit na platný zákon, který bude mnohem více regulovat provozování RC modelů na území USA. To byl také hlavní důvod, proč Trappy nelenil a do USA se vypravil co nejdříve. Na poslední chvíli se k němu chtěl přidat i jeho kolega RiSCiD, který si také pořídil letenku, ale bohužel vízum nedostal.

Včera večer se část Trappyho video objevila v hlavním vysílacím čase ve vysílání turecké lokální televize ATV. Nabízí se otázka, co Trappy podnikne přístě. Podle jeho vyjádření má nyní v hledáčku města Sao Paolo nebo Rio De Janeiro, takže se pomalu můžeme začít těšit na další úchvatné záběry.

Signature
Související odkazy:
Video: FPV Proximity Flying
Video: FPV doprovod větroně ASH-31
Video: FPV rekord – 43.54km
FPV Video – Praha z výšky v HD
FPV PropAway – aneb vrtule mimo záběr
FPV Video – Fly low, life’s short
FPV Racer Demo – analogový Wipeout
FPV létání v termice se supy hnědými v HD
Hotliner Nike 2 + kamerka GoPro HD + CRASH!
F3F Vento s HD kamerkou GoPro HD na palubě

Přečteno 18 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

7 komentářů u „FPV Video: New York City v HD

  1. m.v.

    Mel bych pro nej tip: hodne detailni video z pruletu kolem recniciho Obamy :-DDD

  2. Marty84

    Trappyho video z Prahy bylo podle myho o dost lepsi. Skoda ze mu nevyslo pocasi u sochy svobody.

  3. HonzaS

    Trappy bude historicky první modelář unesený Alkajdou za účelem navedení trhaviny na cíl :D

  4. Dzordzik

    Video o ničem, ani jsem se na to nedodíval, ostatně jsem ani nic úžasného neočekával. Takhle Grand Canyon, Niagárské vodopády, to by bylo …

  5. Dalibor

    Martinku … dej to na stránky Al-Jazíry, nebo jak se ta TV tačmůdů jmenuje a za to dovětek, že jim to za mírný poplatek 100 000 usd postavím… a mnohem rychlejší s nosností 20kg trhavin :-)

  6. PiNa

    Tak Trappy už v tom pěkně lítá. Jeho video začal vyšetřovat ústav pro civilní letectví. Ne, že by s tím Trappy nepočítal, v dohledné době návrat do USA rozhodně neplánuje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *