Podzimní Raná 2010 – fotografie od Jirky Michálka

Zveřejněno 14. 12. 2010 v rubrice RC Modely

RanáKe svým fotografiím z letošního a vlastně i loňského setkání modelářských větroňářů a vlekařů na Rané jsem se sice ještě nedostal, ale svou várku pořízených a upravených fotografií mi poslal Jirka Michálek s prosbou o zveřejnění. Fotky jsou to více než povedené a je vidět, že Jirkův nový širokáč šlape jako hodinky.

Podzimní Raná 2010

Všechny Jirkovy fotografie (49 kousků) naleznete ve fotogalerii. Pro maximální kvalitu klikněte na plnou velikost obrázků – link vpravo dole u každé fotografie.

English To see the whole photo gallery with 49 pictures follow the link bellow. For the best image quality click the link “Full size” in the right bottom corner of each picture. If you want to link to this gallery please use the URL of this article (page) as the location of my FTP server (where the pictures are stored) could be changed in the foreseeable future.

Podzimní Raná 2010 – fotogalerie Jirky Michálka

Jedná se ale pouze o dočasný link. Proto jej prosím nelinkujte přímo, ale odkazujte se na tuto stránku. Je velmi pravděpodobné, že brzy album přesunu na nové FTP.

Signature

Přečteno 28 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *