Tiësto – Adagio For Strings

Zveřejněno 7. 3. 2011 v rubrice Hudba & MP3

Kdybych to nezažil, nevěřil bych, co dokáže letitý track ze znovu nalezené klíčenky. Matně si vzpomínám, jak jsem si ho včera na dálnici při návratu do Prahy pustil jednou, podruhé, potřetí … a dál si toho již moc nepamatuji. Snad jen, že jsem se musel hodně hlídat, aby ručička tachometru nepřekračovala maximální povolenou rychlost ;-) Po návratu domů jsem si ještě do sluchátek pustil 24bitový originál a bylo definitivně vymalováno … what an uplifting experience!

Přečteno 14 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

6 komentářů u „Tiësto – Adagio For Strings

  1. PCHe

    Asi bych si musel neco zobnout, abych tohle dokazal ocenit :-)

  2. PiNa

    PCHe: Tomu věřím :-) Já jsem defakto vyrostl na syntetice, cokoliv živého jsem pár (doslova) desítek let mého života striktně odmítal. Až na „stará“ kolena jsem přišel na chuť klasice (ať už jazz, vážná hudba nebo něco z rocku) a myslím, že to čekání určitě stálo za to. Mnohem víc si to nyní dokážu užít a vychutnat, protože kromě uší na to již mám i ty správné „krabičky“. Syntetiku jsem úplně nezavrhnul. I když jasně vnímám, jak je plochá, umělá a bez života, tak jsou stále chvíle (jako právě tato), kdy mne dokáže až neskutečně nakopnout a jsem za to rád ;-)

  3. GP

    To PiNa: jestli jsi takovy maximalista ve vsem jako v letadlech, tak by me celkem zajimalo co mas za „krabicky“?

  4. PiNa

    GP: Audio GD combo (DAC19MK3 + C2C upgraded version) + AKG 702 + M2Tech HiFace + kabely + Foobar + 24/96 FLAC

    Určitě existují kvalitnější/dražší řešení, ale zase až takový audiophil nejsem. Protože na tom většinou poslouchám akustickou hudbu (klasiku, jazz, něco rocku), nakonec jsem vybral referenční sluchátka AKG 702. Na syntetiku by se hodila spíš Sennheiser HD 580. Osobně jsem velmi spokojený a návštěvy obvykle nevěří vlastním uším ;-)

  5. GP

    Nezklamal jsi…verim, ze to musi byt prijemny a plnohodnotny poslech :)

  6. PiNa

    GP: To máš těžký. Hudba je moje největší vášeň, potom je focení a až na třetím místě jsou „letadýlka“. Když jsem před dvěma lety zvažoval upgrade sluchátek z Koss Porta Pro na něco „lepšího“, netušil jsem, jaká je to věda. Snad měsíc jsem pročítal Head-Fi.Org diskuzi a ty moje krabičky jsou výsledek. Nákup přímo od výrobce, dolar za 16Kč a zero clo i DPH. Hrají hodně dobře a nikdy jsem nelitoval, že se koupě nových sluchátek takhle zvrhla ;-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *