Zpátky do reality

Zveřejněno 23. 8. 2011 v rubrice Poznámky

MiniCorado E

Bylo to krásné, bylo to krátké a je to pryč. Tak taková byla ve zkratce moje letošní dovolená. Kromě jiného došlo i na oprášení (po roce) MiniCorada E a naprogramování vysílače přesně podle pokynů Michala Vágnera. Rozdíl oproti nastavení „od oka“ při vytáčení stoupáků byl obrovský. Ještě se chystám na test s bavlnkou a na stole mi tu leží i znovuzrozené Vario od Petra Sysaly. To by v tom musel být čert, abych se s touto výbavou nenaučil „číst“ vzduch ;-)

Přečteno 33 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

3 Komentáře u „Zpátky do reality

  1. Dzordzik

    Jj, mě o tom povídej, ale rozhodl jsem si splnit sen a tak právě nakládám F3B Dingo a miniF3F Birda do auta, přidáme přítelkyni, sem tam bágl, pořádně protřepeme a vyrážíme na Donovaly :-) Beru sebou foťák a GoPro, tak třeba něco natočím a natofím.

  2. Radim

    Ale, pán vyráží na kopec,budeš to umět když ti nepomůže dávat páčku dopředu? :)) Letos nejedem, tak všechny pozdravujte!

  3. klobouk

    Taky jsem si užíval s Ionem Pro +. Potom, co jsem to nastavil podle doporučení MCL (mojehobby), se to éro proměnilo a dělá to, co předtím neumělo – termika je při hmotnosti modelu velmi, velmi zajímavá, přistání velmi, velmi snadné, skoro k noze… programování není radno podceňovat…Vím o čem píšeš, Martine.
    Blaník dostal do špice pod motor vlečný háček na aerovleky (zatím neotestováno) a lehčí baterie – 2650mAh 40-50S z Hobbycity jsou dokonalé…
    HOdně dělá také to, že se po nezřízeně dlouhé době pracovního masakru vracíme k řízení modelu. A ony ty věci mají takovou vlastnost, že se nějak do mozku po delším čase zabudují i bez soustavného tréninku, jako by na to byl potřeba nějaký čas, aby tam dorostla ta síť, a najednou to jde, letí to nějak samo, lépe, úžasně… Nebo je to tím, že léto je takový lehký a beztížný čas, kdy je vše snadnější ? I to létání ?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *