Ugress – Pushwagner soundtrack

Zveřejněno 20. 9. 2011 v rubrice Hudba & MP3

UgressFilmový dokument o nejslavnějším a nejkontroverznějším norském malíři Terje Brofosovi, který se proslavil pod pseudonymem Hariton Pushwagner, sklízí jednu oslavnou recenzi za druhou. K úspěchu svou měrou přispěl dozajista i výborný soundtrack, který složil norský elektronický hudebník Ugress. Poslechnout si jej můžete uvnitř.

Soundtrack obsahuje celkem 15 skladeb, které sice již byly vydány v rámci Ugressových vedlejších hudebních projektů, ale mnohé z nich se dočkaly potřebných změn a úprav pro využití ve zmiňovaném dokumentu. I tak se ale jedná o velmi příjemné album, které příznivce inteligentní elektronické hudby určitě nezklame. Momentálně v Oslu probíhá natáčení videoklipu k poslednímu tracku Regression 22.

Poslechnout si toto album můžete zcela zdarma stisknutím oranžového tlačítka Play. V současné době je k mání pouze v digitální podobě ve všech myslitelných audio formátech (včetně FLACu) za 9USD přímo u Ugresse, kde si můžete poslechnout či stáhnout i veškerou jeho ostatní tvorbu. Soundtrack by měl vyjít i na CD, ale pouze jako příloha k DVD.

Signature

Přečteno 10 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *