MOYZI TT – studie terminálu pro příjem telemetrie

Zveřejněno 26. 10. 2011 v rubrice RC Modely

MOYZI TT

Designová studie/koncept terminálu pro příjem telemetrických dat z modelu MOYZI TT z dílny Lubomíra Mojzese, který je rovněž autorem designu nových vysílačů DC-16 a DC-12 od firmy Jeti Model. Kliknutím na obrázek zvětšíte.

Přečteno 75 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

10 komentářů u „MOYZI TT – studie terminálu pro příjem telemetrie

  1. Mira

    To uz je fakt komicky :) Chtelo by to nejdriv dotahnout do uspesneho konce alespon jeden ze soucasnych „novych“ produktu v nabidce Jetibox profi nebo DC-16 :D

  2. PiNa

    Mira: Myslím, že Joshua za nedotažení vysílače do úspěšného konce nemůže. A to, jestli pustí do světa svoji další studii, je čistě v jeho režii a navíc o Jeti v tomto případě nepadlo ani slovo. Každopádně souhlasím s tím, že zhračkovatění DC-16 oproti původně oznámeným vlastnostem a jeho další oddalování mu rozhodně neprospívá.

  3. Petr

    hmm já jsem tedy také usoudil že to bude „jeťárna“ – podle toho označení 2.4EX

  4. Dalibor

    Hezké, moc hezké..škoda, že Mojzeska nezaplatí Futaba. :-)

  5. Dzordzik

    já jsem tedy také usoudil že to bude “jeťárna” – podle toho označení 2.4EX

    Souhlas. To označení tam není jen tak náhodou, ale bude to spíš jen designová strudie a nutno říct, že velmi povedená. Jenom pokud by se to zmenšilo tak aby se to vešlo na vysílač (pokud by to tam vůbec mělo být), tak to na displeji nikdo nepřečte.

  6. thr

    Na jednu stranu proč ne, ovšem v reálu mi přijde v dnešní době mnohem praktičtějčí udělat pidikrabičku s přijímačem a bluetooth a k tomu aplikace pro iOS a Android…
    Dělat v dnešní době jednoúčelové zařízení s obrovským komfortním displejem mi přijde naprosto zbytečné a možná až přežité.
    Předpokládám tedy, že to je míněno jako „externí“ telemetrie, ne jako relativně malý displej přidělaný někam na vysílač, jako se dělá s JetiBoxem.

  7. Radim

    Presne tak, chytry telefon s BT se da poridit celkem rozumne. Pokud to je tedy technicky mozne, bylo by to Elegantni reseni. Viz. Futaba, Weatronic a jiste mnoho jinych. Nehlede na moznost pouzit napr. gps data v aplikacich, mapovych podkladech…

  8. PiNa

    2.4EX jsem přehlédl a ani v tom nejsmělejším snu by mne nenapadlo, že by se „nástupce“ Jeti Boxu mohl jmenovat MOYZI ;-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *