BattleField 3 – start z letadlové lodi

Zveřejněno 2. 11. 2011 v rubrice Aplikace a Hry

BattleField 3Chystáte-li si hru BattleField 3 pořídit, potom na tento článek neklikejte a ani nečtěte dál, přišli byste o epický zážitek. Přiložené video zachycuje dech beroucí start stíhačky z letadlové lodi v „life-like“ grafice s maximálními detaily na nadupaném PC se dvěma grafickými kartami GTX 580 ve SLI zapojení.

Při vzpomínce na simulátor TFX (Tactical Figther Experiment), který jsme hrávali v roce 1993 na PC s procesorem 486, je až k neuvěření, kam se technologie za 18 let posunula. Osobně jsem obdivoval shader na palubě, kdy pod nárazy větru paluba průběžně vysychá. Co nás čeká dál? Full 3D, implantát do mozku? Budoucnost vypadá slibně ;-)

Signature

Přečteno 46 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

4 Komentáře u „BattleField 3 – start z letadlové lodi

  1. Marek

    …paráda !!! No a co teprv nostalgické simulátory na ZX Spectrum s pamětí 48kB to bejval masakr někdy kolem 1986-1990 ;-)

  2. Dalibor

    a) Jako multiplayer…dokonalé
    b) single-player…tragedie
    d) vychutnat si hru v grafice na videu, jen pro majitele hooodně nabušeného kompu!!!! V plných detailech a ulta texturách moje GTX 275 OC (přetaktěná) jela jako power point:-)

  3. Daniel

    Na mém Xboxu to jelo plynule :-), tu scénu si pamatuji, fakt pěkný i přesto, ze grafika n xboxu se nedá s tímto srovnávat

  4. Were

    Vsak oni taky videa z konzoli uz radsi vubec neukazovali, jen z PC. V poslednim roce Xbox definitivne zastaral, ale stejne me hrani na nem bavi vic nez na PC. Ale Cliffs of Dover a Rise of Flight samozrejme parim na PC :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *