2.4GHz Kraft Single Stick RC – Reloaded

Zveřejněno 7. 12. 2011 v rubrice RC Modely

Kraft Single Stick

Luxusní záležitost – klasické rádio Kraft řady Seventy-Seven ze 70. let minulého století předělané na 2.4GHz. Autorem této renovace je Kanaďan Andy Horka a další fotografie unikátního vysílače jsou k vidění na jeho blogu Andy's Rec Room R/C.

Přečteno 26 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

2 Komentáře u „2.4GHz Kraft Single Stick RC – Reloaded

  1. thr

    Mě to tedy přijde spíš jako prasárna. Podle mě tím totálně znehodnotil krásný sběratelský kus přehnanou předělávkou, která vede spíš k takovému „rádobyretru“. Snad jediné vtipné je to zakrytí displeje, jenže to jsme zase u otázky „proč“?

    Sám jsem něco takového pro kamaráda dělal se starou Modelou, aby byla „stylovka“ pro RCVS – tam jsem naopak vše maximálně „utopil“ dovnitř, i z antény toho kouká co nejméně – ve výsledku si ani nevšimnete, že neřídí „Modelou“, ale něčím dost vylepšeným. Sám bych si pak pro sebe chtěl takhle udělat klasický „žlutý“ Varioprop, ale opět – s cílem klasické rádio doplnit o 2,4GHz co nejnenápadněji…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *