Futaba T18MZ 2.4GHz FASST Computer Radio

Zveřejněno 12. 1. 2012 v rubrice RC Modely

Mňam, další teaser na toto nádherné rádio. Pokud vám unikl rozhovor redaktora webu Model Aviation Jaye Smithe s marketingovým manažerem firmy Great Planes Stevem Kalufem o chystaném 18ti kanálovém 2.4GHz vysílači Futaba T18MZ, který kromě jiného dokonce i fotografuje, naleznete jej zde.

Přečteno 16 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

9 komentářů u „Futaba T18MZ 2.4GHz FASST Computer Radio

  1. Dalibor

    V neděli ho budu mít, tak ti něco nafotím a napíšu :-)

  2. Tomas

    Asi si ho hned zitra koupim a hned budu nejspise umet pilotovat jako profik a mistr sveta. Je to jen spotrebka, ale proc si to nekoupit kdyz na to treba je?…mozne proto ze to je in?!

  3. Dalibor

    re: Tomas
    Co to je za blábol?
    Uvědom si, že vše je spotřebka, vše co okolo sebe vidíš. Nebo znáš něco, co si s sebou vezmeš do penálu?

  4. Radim

    Taky nevim proc to lidi resi, chci, nechci, nazdar.. Dalibore, dej vedet jaky na tebe dela dojem instalace pomoci s bus. Jeste jsem to v realu nevidel. Diky za novinky. Jinak na rc group je vyzivna diskuze.

  5. Dalibor

    S bus je podle mne dobré například do maket, polomaket a obecně tam, kde je hodně moc serv daleko od sebe. Do mých oštěpů to jako výhru zrovna nevidím. Jo kluci, aby to nevypadalo, že jsem nějaký zbohatlík.. :-) Já to rádio budu mít jen v ruce na ohmatání, okouknutí softu … atd. Moje nebude. Ale mít ty prachy, tak neodolám.

  6. Radim

    Dalibore, už jsem ti chtěl volat že jsi nechutný zbohatlík a nevíš co s prachama :) Ti co si to koupí, tě budou za tyhle výroky milovat :) A co jsi jinak zjistil, kromě S bus, který neřešíš? Že to nemá chybu bych si tipnul.. Nic jiného ani nechci slyšet!

  7. PiNa

    Radim: Podle posledních informací z Rakovníka, se Daliborova rodina nechala slyšet, že s ním teď minimálně týden nic nebude ;-) Takže to asi bude hodně dobrá hračka.

  8. Dalibor

    Jo Martine, je to mnohem horší, už počítám, za jak dlouho na ni našetřím :-)
    Zase na druhou stranu je to docela dobrý sociologický kousek techniky. Tím myslím, že může být zajímavé pozorovat ksichtíky a reakce lidí, pokud si ji koupíš … hypoteticky :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *