Prometheus 3D – 80%

Zveřejněno 9. 6. 2012 v rubrice Film & TV

Mám takové své pravidlo, že o filmech, na které se opravdu těším a pro maximální možný zážitek na ně chodím do kina, si předem nic nezjišťuji. U Promethea to bylo opravdu těžké. Odolat všudypřítomnému hype a poslední týden i mnoha recenzím sice vyžadovalo notné úsilí, ale opět se mi to vyplatilo.

Prometheus

Včera jsem se konečně dočkal, Promethea viděl v kině ve 3D a náležitě jsem si ho užil. Ze začátku sice chvilku trvalo, než jsem se do filmu dostal, ale ani minutu jsem se nenudil. Pár scének mi přišlo až moc přitažených za vlasy, ale každopádně to bylo vizuálně úžasné, napínavé a zábavné. Doma jsem si ještě přečetl Františkovu recenzi včetně jeho megaspoilerfestu možných vysvětlení a už se těším na režisérskou verzi. Máte-li rádi sci-fi, nevěřte recenzím v mainstreamových médiích a jděte do kina, nebudete litovat.

Přečteno 17 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

2 Komentáře u „Prometheus 3D – 80%

  1. PiNa

    Ridley Scott potvrdil, že první sestříhaná verze Promethea měla 2 hodiny a 27 minut. To znamená, že téměř půlhodina byla z verze pro kina vystříhána. Bohužel také prozradil, že kino verze je ve své podstatě současně i režisérskou verzí… :-(

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *