Jeti DS-16 – představení

Zveřejněno 14. 12. 2012 v rubrice RC Modely

VideoPalcová verze nového vysílače od JETI, která nese označení DS-16, by se již brzy měla objevit v prodeji. Pokud tedy létáte palcovky a nový vysílač od JETI vás láká, mrkněte na devíti minutové video, ve kterém  Esprit Model (americký JETI distributor) představuje hlasový výstup, telemetrii a využití akcelerometrů ve vysílači DS-16.

https://www.youtube.com/watch?v=SpStWz7VwiY

Signature
Seznam všech příspěvků o DS-16 na PiNa.cz

Přečteno 9 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

2 Komentáře u „Jeti DS-16 – představení

  1. Tomáš

    Když koukám na ergonomii DS-16, tak mám ještě větší pochybnosti, že se bude dobře držet než jsem měl u DC-16. Telemetrie i hlasový výstup je dobrý. Akcelerometry už jsou trošku moc. Přízvuk toho pána je příšerný. Jsem zvědavý na první ohlasy majitelů a pořád před očima vidím cenu 1500 ojro a nevím, jestli bych si ji koupil. Snad bude příležitost si ji někde osahat.

  2. Radim

    Já bych to neviděl tak černě, když před lety přišla „mluvící“ futaba, tak se na letišti každý usmíval, dnes jsou to akcelerometry, zítra integrovaná wi-fi s aplikacemi ( staženými z JETI-play :)) pro předpověď počasí, air-trafic, pdf reader (tetris nebo snake už je aktuální :) Designově za mne nic moc, držím se klasiky, ale fungovat to asi bude.. Jeťáci jsou šikovní, držím jim palce!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *