Na prodej: Vysílač PCM9XII s příslušenstvím

Zveřejněno 20. 2. 2013 v rubrice Poznámky

PCM9XII

Nakonec jsem se rozhodl, že to prodám všechno. K mání je tedy: náležitě hýčkaný a opečovávaný vysílač JR PCM9XII (Mode 1 – plyn vpravo) s 35MHz modulem ve výborném stavu bez jediného škrábnutí se stojánkemstopkami na plynové páce napájený baterií Hyperion G3 LiFePO4 2100mAh, popruh na krk, DSC kabel pro připojení vysílače k simulátoru, manuál, kufr na vysílač a 3x sedmikanálový sPCM přijímač RS77S, 1x šestikanálový FM přijímač Futaba R136F s krystalem. Pouze jako komplet za lidových 5490Kč. Dohoda možná. PRODÁNO

Přečteno 24 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

13 komentářů u „Na prodej: Vysílač PCM9XII s příslušenstvím

  1. m.v.

    Doufam, ze nekoncis, ze je to jen vymena HW ;-) Vcera jsem ti poslal k Daliborovi maly darek :-)

  2. Marcel

    Ahoj Martine, do čeho jdeš? Pochlubíš se?

  3. dalibor

    Dávám mu svojí Futabu T8FG, doslova, Martin je letitý kamarád a svět není jen o podělaných penězích. Tak mu ji dávám darem. Je doslova jako nová, protože jsem magor, co na tom nesnese ani zrníčko prachu. A taky nebudu mít problém, ho učit finesky 4 servových křídel. :-)

  4. Juraj

    to Dalibor: Predpokladám, že nástupca T8FG bude T14SG, však?:)

  5. PiNa

    Marcel: Přesně jak píše Dalibor, dal mi neodmítnutelnou nabídku a nebylo co řešit :-) JRko putuje do Kojetína a věřím, že novému majiteli bude dál dobře složit a dělat radost. Rádio je to pořád hodně dobré a nebýt Dalibora, lítal bych s ním dál k plné spokojenosti.

  6. dalibor

    re Juraj
    Ano T14SG už tu mám:-)

  7. Marcel

    Dalibore smekám a rozumím. :-)
    Martine s T8FG budeš nadmíru spokojen.

  8. Radim

    Vydím tady vývoj správným směrem:) Dalibore, gratulace k nové čtrnáctce, to bylo loni zhruba tohle dobou řečí! Futabí hračky jsou prostě nej :))))

  9. Radim

    Vidím vidím, že z té radosti dělám ostudu :(

  10. dalibor

    Re Radim
    No to, že si něco koupím, neznamená, že měním podstatu názoru na věc :-)
    Výhoda T14 je, že tu telemetrii nemusím použít, když nechci. Ale je to hezké rádio, což o to. Taky se mi dost líbí, že umí FHSS a prijomnik od Futaby stojí litr. Do pryžovek ideál. Ale hlavně snad konečně donutím Marina lítat ,i když se nedivím, že nemá moc času, ta malá princezna, co má doma, dá záhul.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *