Dílna VASA Modelu vykradena

Zveřejněno 24. 4. 2014 v rubrice RC Modely

Vašek Bláha z VASA Modelu před pár minutami na svém FB profilu napsal: Kamarádi modeláři, chtěl bych vás požádat, pokud by někdo narazil na nějakou nabídku někde na bazaru, nebo někdo nabízel na letišti a nebo jste viděli v nějakém bazaru na ulici, HET motory, konkrétně 700-98-670,780,840 pak 800-73(68) pak 240-15 pak 1w-40 a 2w 25 dejte mi prosím vědět. Dnes v noci mi byla vykradena dílna, a byly odcizeny právě tyto motory v prodejní ceně cca 100 000,- a PC od frézy. O PC nejde to už byla sračka, ale hlavně nastaveni frézy a frézovací soubory, takže jsem krapek v hajzlu, děkuji za jakékoliv info.

Přečteno 11 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

3 Komentáře u „Dílna VASA Modelu vykradena

  1. Dzordzik

    Motory vem čert, to jsou jenom peníze, ale ty soubory si neměl nikde zálohované? :-(

  2. PiNa

    Tak to nakonec dopadlo docela dobře: tak vše vcelku dopadlo dobře, řekněme že 90% motorů se našlo, v zastavárně na žižkově, nejdříve jsem se šel podívat a pak se vrátil s Policejní blondýnkou, a ta motory zabavila, nyní sou na policajtech, a v příštím týdnu by měli být vráceny.

  3. Tomáš

    To se může stát jedině v Praze. Když to čtu nic se tam nezměnilo. Kde myslíš že mi 3x vykradli auto ? A policajti místo aby to šetřili tak mě půl hodiny přesvědčovali ať nic nehlásím, že se nic nenajde a ať si radši obejdu zastavárny okolo :-) (Oni snad nemají nohy…) Zlatý venkov …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *