F3X Vertigo v plamenech

Zveřejněno 7. 12. 2014 v rubrice RC Modely

F3X Vertigo v plamenechSérie F3X brusů, které po kontaktu s dráty vysokého napětí skončily v plamenech, pokračuje. Tentokrát mi nejmenovaný zdroj zaslal několik fotografií dokumentujících ohnivý incident z července roku 2007, při kterém F3X Vertigo po střetu s VN vedením jeden drát přepálilo, druhý načnulo a kousek od sloupu shořelo na troud.

Fotografie odesílatel doplnil následujícím textem: Ahoj Martine, posílám pár fotek F3X Vertiga po střetu s VN z roku 2007. Jeden drát VN přepálený se válel na zemi, druhý načatý viz.foto. Samozřejmě následovalo oznámení na policii. Přibližně za hodinu dorazil montér z ČEZu. Vyslechl pointu, pokýval hlavou a někam odjel. My jsme se přesunuli na další kopec. Tenkrát myslím nikdo nic neřešil, neplatil…

F3X Vertigo v plamenechF3X Vertigo v plamenechF3X Vertigo v plamenechF3X Vertigo v plamenechF3X Vertigo v plamenechF3X Vertigo v plamenechF3X Vertigo v plamenechF3X Vertigo v plamenech

Až příště budete opět létat poblíž vedení VN, dávejte velký pozor, neboť stačí chvilka nepozornosti a následky jsou v tomto případě pokaždé fatální.

Signature
Seznam všech článků o shořelých F3X brusech na PiNa.cz

Přečteno 39 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *