Pimp Your Jeti! – dřevěný skin pro vysílače JETI

Zveřejněno 25. 11. 2015 v rubrice RC Modely

Pimp Your Jeti!O počinu Marvina Schlussena, který začal v rámci svého projektu Pimp Your Jeti! nabízet zákaznické potisky čelních panelů vysílačů JETI, jsem již psal v Aktualitách. Nyní Marvin zařadil do své nabídky i motivy gravírované laserovou řezačkou od Darkly Labs do samolepící dřevěné dýhy a vypadají velmi dobře.

Pimp Your Jeti!

Použitým materiálem je dřevěná dýha tloušťky 0.5mm. Vrchní strana je lakovaná, na spodní stranu je nanesená samolepící vrstva. K vyřezání a gravírovaní byla použita laserová řezačka Emblaser od Darkly Labs se 4 wattovou laserovou diodou.

Pimp Your Jeti!

V případě potřeby lze skin snadno „sloupnout“ a ulpělé zbytky lepidla odstranit bez poškození původního panelu. Podle Marvinova vyjádření je použitá dýha dostatečně odolná proti mechanickému poškození a ani pár kapek deště případně vyšší atmosférická vlhkost by neměly mít na její kvalitu vliv.

Pimp Your Jeti!

Na přiložených fotografiích je zobrazený prototyp skinu pro vysílač DS-14. V současné době je už možné na stránkách PimpYourJeti.de objednat dřevěný skin pro všechny typy vysílačů JETI.

Pimp Your Jeti! Skeleton skin

Pokud bych některý z JETI vysílačů vlastnil, osobně bych dal přednost skinu Skeleton, který by v kombinaci (ale i bez) s průhledným krytem nemusel vypadat vůbec zle. Bez ohledu na to, že by vysílač měl z obou stran stejné vnitřní zapojení.

Signature
Seznam všech článků o JETI na PiNa.cz

Přečteno 179 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *