Ahi v Alpách na sedle Col du Joly

Zveřejněno 19. 9. 2017 v rubrice RC Videa

Video Svahový akrobatický VTPR speciál Ahi od Dream Flight získává na popularitě. A není divu. Na svahu si s ním zalétáte až neskutečně dobře. Na to, jak je malý, je až neuvěřitelně obratný. O jeho kvalitách se můžete přesvědčit na vlastní oči na videu od chlapíka s přezdívkou surfimp, který bravurně vodí Ahi-ho v Alpách na sedle Col Du Joly ve výšce 1980 metrů.

Po svahových házedlech Alula (TREK) a Weasel (TREK) a DLG házedle Libelle je to další úspěšný počin Michaela Richtera, který ve své firmě Dream Flight navrhuje větrem poháněné RC modely již od roku 1996.

Signature
Seznam všech článků o Dream Flight na PiNa.cz

Přečteno 181 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

7 komentářů u „Ahi v Alpách na sedle Col du Joly

  1. Jirka

    Martine, díky za tip, mám objednáno. Vidím to jako ideální strojek na Dívčáky.

  2. PiNa

    Strojek je to krásný a když se s ním umí, je radost se na to dívat. Na Dívčáky, nebo na Velkou Skálu ideál. Objednáno zatím ale nemám, nějak mám těch hraček už moc ;-)

  3. Rudolf

    Jirkovi:
    Docela by mne zajímalo, kde jsi objednával, na kolik vyšel a za jak dlouho po objednání jsi ho měl na stole ;-)
    Rovněž o něm uvažuji!

  4. PiNa

    Rudolf: Dá se objednat přímo z Ameriky, ale po započtení všech souvisejících poplatků to vyjde téměř stejně, jako při nákupu u Lindingera, kde odpadne proclívání a čekání několik týdnů na dodávku.

  5. PiNa

    Rudolf: Jinak cenovka za komplet vybavené Ahi je cca 8,500Kč.

  6. Jirka

    Rudolf:
    objednával jsem u Lindingera, u mě na stole byl asi za 3 dny. Použil jsem serva a přijímač ze šuplíku, akupack jsem si vyrobil z nových článků. Model mám hotový, připravený k záletu, čekám na vítr na Dívčáky. Musím VELMI POCHVÁLIT tvůrce modelu, vše je promyšlené do posledního detailu a připravené i pro naprosto negramotné modeláře. V tomto případě se nedá o nějaké modelařině mluvit, jen se to poskládá. Dokonce i bižuterie, kterou u modelů této kategorie rovnou házím do koše, je zde perfektní a použil jsem ji. Jediná úprava, kterou jsem udělal, je ta, že chci mít model složený v krabici kvůli nošení v báglu po horách, takže jsem odříznul konec „Z“ drátu na táhlech a výškovku i směrovku mám odnímatelnou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *