DNAracer od Baudis Model

Zveřejněno 25. 12. 2017 v rubrice RC Modely

DNAracerDNAracer

Novinkou (alespoň pro mě) od Jirky Baudise je pětimetrový uhlíkový elektro brus DNAracer optimalizovaný pro soutěž GPS Triangle s F3B profilem, jehož autorem je Dirk Pflug. DNAracer je k mání v několika provedeních s cenami od 2100 do 3100 Euro bez DPH. Při této příležitosti nelze nevzpomenout na Jirkův Big Ceres E s rozpětím tři a půl metru, od jehož tragického skonu příští rok uplyne dest let.

Přečteno 100 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

2 Komentáře u „DNAracer od Baudis Model

  1. Dzordzik

    Nj, slzička ukápla. Ten čas letí … Úplně jsem si vybavil ten zvuk, vrrrrrrr práskl a to dolování trupu z plochy Rakovnického letiště … Pamatuješ co tehdy na to řekla Peťulka? :D
    To jsme ještě neměli děti a měli čas a peníze na kraviny, viď :-)

  2. PiNa

    Jiříku, já měl na mysli Jirku Baudise a mého velkého Cérese ;-) Ale samozřejmě i s tím tvým to byla velká smůla a docela tragédie. Ještě bych doma určitě pár fotek někde vyštrachal a snad i video s tím strašným zvukem.

    Tenkrát při prvním startu jsme ještě nikdo netušili, co bude následovat za pár minut.

    Co řekla Péťa si přesně nepamatuji, ale myslím, že to bylo něco ve smyslu, ať nejsi smutný, že bude nový. Takovou ženu bych chtěl doma mít každý modelář ;-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *