JR PROPO vyhlásila úpadek

Zveřejněno 3. 1. 2018 v rubrice RC Modely

JR Bankruptcy

Firma Japan Remote Control Co Ltd. požádala 26.12.2017 o ochranu před věřiteli. Kliknutím na obrázek zobrazíte kompletní tiskovou zprávu JR Americas, ve které se uvádí, že výroba stávajících a vývoj nových výrobků by neměly být ohroženy, neboť během uplynulých 18 měsíců došlo ke změnám ve vlastnictví japonského výrobního závodu a kompletní značku JR převzal její dlouhodobý obchodní partner Konishi Mokei Co Ltd..

Přečteno 22 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

2 Komentáře u „JR PROPO vyhlásila úpadek

  1. Pavel Marek

    V roce 2015 jsem si koupil Weatronic, krachli. Vloni jsem ho tedy vymenil za JR, krachli. Proc slusne a moderni systemy 2,4 jdou do kytek a koncepcne 10 let stara s……a 2,4 jde na dracku? Smutny pribeh dalsi solidni znacky. Ted uz zbyva akorat Futaba a dilo bude dokonano…….mor prehistoricke 2,4 se bude sirit dal….nastesti vsak jiz s barevnym displejm :-)))) Tak letu zdarec,

  2. Dalibor

    Já to vidím tak..cena a zase jen cena bez přidané hodnoty.
    U Futaby je aspoň ten Fasst. Mylím,že jen tento protokol a jakž takž zaručená rozumná kvalita lidi drží u této značky. Ve všem ostatním vládne cena naprosto neuprosně. Když může smart phone se stokrát víc fičurama stát 5 litrů, tak lidi nebudou chtít dávat to samé za rádio co de fakto nic neumí, nemá barevný display a nekecá :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *