DIY FPV koptéra s brýlemi a vysílačem

Zveřejněno 22. 5. 2018 v rubrice RC Modely

FPV DIY SetDětská fantazie a představivost nezná hranic. To bylo první, co se mi vybavilo, když jsem uviděl fotografie chlapečka, který si vlastními silami vyrobil dron s FPV kamerou, brýlemi a vysílačkou. Jeho tatínek létá závodní FPV koptéry a on holt nechtěl zůstat stranou. Až uvidíte jeho do nejmenších detailů provedený výtvor, dozajista vám také padne čelist až na zem.

DIY FPV SET
Kliknutím na obrázek jej zobrazíte ve větším rozlišení.

Děti to prostě mají v sobě. Když jsem se před 14 dny vrátil na chalupě z ukázkového létání s MiniCoradem, při kterém jsem osmiletému klukovi od sousedů vysvětloval co a jak funguje, byl z toho tak nadšený, že hned po návratu domů začal stavět letadlo z PET lahve a už si plánoval, jak s ním bude poletovat. Tohle jejich nadšení, to je něco. Škoda, že s přibývajícími dekádami vyprchává. Co bych za něj dneska dal (smajlík).

Signature
Seznam všech humorných článků na PiNa.cz

Přečteno 30 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

1 Komentář u „DIY FPV koptéra s brýlemi a vysílačem

  1. Juraj

    No tak toto ma normálne dojalo. Teší ma, že zdravá chlapčenská dušička ešte nezomrela a že všetky decká netúžia len po mobiloch a tabletoch, ktoré im len ukradnú detstvo. V tom chlapcovi drieme technik. Dúfam, že ho jeho tatino podporí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *