Video: Představení vysílače Futaba T18MZ

Zveřejněno 26. 10. 2011 v rubrice RC Modely

VideoSedmi minutové video pořízené v průběhu výstavy iHobby Expo 2011 zachycuje rozhovor redaktora webu Model Aviation Jaye Smithe s marketingovým manažerem firmy Great Planes Stevem Kalufem o chystaném 18ti kanálovém 2.4GHz vysílači Futaba T18MZ, který kromě jiného dokonce i fotografuje.

Pokud vás video navnadilo stejně jako mne a po jeho zhlédnutí z vás vypadlo pouze ono známé „To chci!!!“, potom je nejvyšší čas na studenou sprchu v podobě doporučené prodejní ceny, která činí 2999USD. Termín uvedení T18MZ na trh se předpokládá do konce letošního roku s možným odkladem do ledna roku příštího.

Signature

Přečteno 16 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

3 Komentáře u „Video: Představení vysílače Futaba T18MZ

  1. SaltFish

    Vypadá to, že Futaba je si vědoma toho, že i v době krize chtějí lidé svoje oblíbené hračky. :-)
    Já si nechám zajít chuť!

  2. Radim

    Sprcha nepomáhá :)) Jen se bojím, že to bude v EUR! Nevíte někdo, jestli se „americká“ verze liší od „evropské“? Mám pocit, že i u stávajících FU 2,4 rádií je nějaký problém, ale už je to dávno co jsem to řešil, nepamatuji se, co to bylo. Díky za radu…

  3. the

    Moc nechápu, co se ti nezdá na ceně… Jestliže 14MZ po poměrně dlouhé době prodeje stojí v Towerhobbies pořád 2300USD, tak mi tech 2999USD za 18MZ v momentu uvedení „žhavé novinky“ přijde spíš méně, než by se čekalo. V podstatě je to zachování ceny – asi se dá čekat plynulý pokles a za rok to bude stát stejně jako 14MZ dnes.

    Jiná věc je to, co píše Radim – je otázkou, co s cenou udělá zastoupení v EU – minimálně 20% nahoru je VAT, ale nemusí to tím končit :-((

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *