Jeti DC-16 a autor jeho designu Mr. Joshua

Zveřejněno 8. 2. 2011 v rubrice RC Modely

DC-16 a Lubomír Joshua Mojzes

Na tuto fotografii jsem náhodou narazil na Facebooku. Je na ní s vysílačem zachycený Lubomír „Joshua“ Mojzes (v brýlích – smajlík), který je autorem designu nových vysílačů DC-16 a DS-12 od Jeti. A na této fotografii názorně ukazuje, že i pultovou verzi vysílače je možné při troše snahy držet jako palcovku ;-)

Přečteno 68 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.

7 komentářů u „Jeti DC-16 a autor jeho designu Mr. Joshua

  1. Dalibor

    Teda Joshua je sympaťák … narozdíl od reklamního vysmátého ksichtíku za ním :-) :-)

  2. PiNa

    Je to sympaťák, jenom mne překvapilo, že oproti posledním fotkám, na kterých sem ho viděl, docela zestárnul. Možná to dělají jenom ty brýle.

  3. Joshua

    :-))) dekuji za kompliment. Ano, ty bryle jsou jak pro nemeckeho duchodce. :-)

  4. m.v.

    Spokojeny tatinek se svym detatkem ;-)

  5. Milan

    Našel jsem na webu Vojto Stoupaka – http://vojtostupak.blogspot.com/

    …ja len toľko, že „nejaký Joshua“, je v skutočnost Pán grafik, dizajnér a fotografista, zároveň modelár, vlastným menom Lubomír Mojzes, a navyše je to Slovák z Nitry, ktorý chodil na umeleckú priemyslovku v Kremnici, v súčasosti žije v ČR, pri Brne, a tvorí !!!! a ten vysielač pre JETI je skutočne dizajnovo PERFEKTNÝ !!! čo sa skrýva pod „obalom“ je už ale vec firmy JETI…

  6. PiNa

    Já jsem s Joshuou hodně diskutoval na MH v době, kdy jsem ještě fotil kompaktem. I když některé z jeho diskuzních příspěvků byly mimo běžnou realitu, co se týkalo focení, mi hodně pomohl. Jeho rady, že tělo zrcadlovky je pouze držák na objektiv, a že je nejlepší se k fotografovanému objektu dostat co nejblíž s minimálním zoomem, si budu pamatovat hodně dlouho. Jak se časem ukázalo, měl naprostou pravdu a díky mu za to :)

  7. standa

    Dobrý den, bude vysílač v prodeji na ModelHobby koncem září? S.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *