Aerofly 5 – FunJet

Zveřejněno 4. 6. 2012 v rubrice RC Modely

AeroFly 5 Funjet

S půlročním zpožděním jsem provedl upgrade mého oblíbeného simulátoru Aerofly 5 z verze 5.5.0.7 na nejnovější 5.7.1.9 a k mému velkému překvapení v „meziverzi“ 5.7.1.1 přibylo přes 30 nových modelů. Mezi nimi i čtyři elaporové a u začínajících pilotů velmi oblíbené kousky od Multiplexu: větroně Merlin a Cularis, samokřídlo Xeno a adrenalinový FunJet. S ním jsem si následně zavzpomínal na chvíle, kdy ten můj ještě nebyl rozložený na jednotlivé kuličky. Letový projev maximálně věrohodný. Maximální rychlost lehce přes 150km/h. Jenom ten flutter na teplácích, ten se u simulátoru bohužel nekoná.

Přečteno 10 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

3 Komentáře u „Aerofly 5 – FunJet

  1. PiNa

    Tak Tak. Simulátor provozuji na notebooku s grafikou NVIDIA GeForce Go 8600M GT 256MB a na medium detaily všechno šlape jak má – s aktivovaným V-Syncem stabilně 60fps. Samozřejmě kromě 4D scenérií. Pro účely sejmutí obrázku na Web jsem nastavil všechno na ULTRA a výsledkem bylo FPS 2.9.

  2. LMA

    zni to skvele :-) Musim asi taky udelat nejaky update. Mam jeste ofiko verzi asi 4 roky starou :-))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *