JETI DC-24 – 14 variant barevného provední

Zveřejněno 30. 1. 2015 v rubrice RC Modely

JETI DC-24Součástí počítačového návrhu vysílače JETI DC-24 od průmyslového designéra Lubomíra Mojzese bylo i 14 variant jeho barevného provedení v metalickém laku. Mně osobně se nejvíce líbí sportovně laděná červená, potom černá a jako poslední variace na tyrkysovou. A vám?

Kliknutím zobrazíte obrázky ve vyšším rozlišení.
JETI DC-24JETI DC-24JETI DC-24JETI DC-24JETI DC-24JETI DC-24JETI DC-24JETI DC-24JETI DC-24JETI DC-24JETI DC-24JETI DC-24JETI DC-24JETI DC-24

To, že JETI barevné varianty svých vysílačů umí, prokázali například při výrobě speciálů DS-16 Red Racer a Black Phoenix. Při sériové výrobě se nejspíš tyto návrhy ke slovu vůbec nedostanou, ale bylo by příjemné, mít možnost si za příplatek při objednávce vysílače vybrat z barevného vzorníku jeho barevné provedení.

Podle informací z veletrhu v Norimberku by se měly první kousky JETI DC-24 na trhu objevit v druhém čtvrtletí letošního roku. Palcová verze JETI DS-24 by měla následovat ve třetím čtvrtletí. Držme Jeťákům palce, aby ve svém odhadu zahájení výroby byly přesnější než v případě vysílače DC-16, u kterého se termín uvedení do prodeje k velké nelibosti natěšených modelářů několikrát odkládal.

Signature
Seznam všech článků o vysílači JETI DC-24 na PiNa.cz

Přečteno 67 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

3 Komentáře u „JETI DC-24 – 14 variant barevného provední

  1. Vašek Ch

    Ta modrá a zelená vypadají úžasně

  2. Ecstacy

    Awesome design! Can I already pre-order the purple design as replacement for my DC-16?

  3. PiNa

    Ecstasy: No, you unfortunately can’t pre/order these colored designs of the DC-24 because they probably won’t be manufactured.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *