JETI DC-24 – počítačový návrh

Zveřejněno 28. 1. 2015 v rubrice RC Modely

JETI DC-24Průmyslový designér Lubomír ‚Joshua‘ Mojzes, mimo jiné autor grafického vzhledu všech vysílačů od JETI Model, zveřejnil po dnešním oficiálním představení prototypu novinky JETI DC-24 na veletrhu v Norimberku pár zdařilých renderů z jeho počítačového návrhu. Naleznete je uvnitř.

JETI DC-24

Zajímá-li vás použité programové vybavení, potom vězte, že model vysílače byl vytvořený v programu Rhinoceros 4.0 a pro vyrendrování posloužil program KeyShot 5.0. Kliknutím na jednotlivé obrázky získáte jejich větší verzi.

JETI DC-24JETI DC-24JETI DC-24JETI DC-24

Nemůžu si pomoci, ale při porovnání s tímto počítačovým návrhem působí vysílač JETI DC-24 v reálu poněkud fádním dojmem.

Signature
Seznam všech článků o Lubomíru Mojzesovi na PiNa.cz

Přečteno 72 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

3 Komentáře u „JETI DC-24 – počítačový návrh

  1. Dzordzik

    Působí, ale tak to bývá téměř bez vyjimky vždycky. Na renderu se to pěkně leskne, je to hezky nasvícené …

  2. PiNa

    To máš pravdu. Jak říká jeden můj známý: Dobrý render bude vypadat lépe vždycky, i kdyby finální výrobek vyrobili Japonci ;-)

  3. Dalibor

    DS 16 se mi líbí (navíc ty osobité skiny … prostě fajn) … DC je taková divná krabice. Ale je to jen můj subjektivní názor.
    Zase do té mega krabice DC se leccos vejde… :-) :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *