EMI nabízí všechna CD Radiohead za 167USD

Zveřejněno 5. 11. 2007 v rubrice Hudba & MP3

Radiohead USBPřed nedávnem na sebe Radiohead strhli pozornost tím, že se rozhodli vydat své nejnovější album InRainbows zpočátku pouze na internetu. Nyní přichází EMI a nabízí sadu všech CD této kapely včetně jednoho živého alba na speciální 4Gb USB klíčence ve tvaru medvídka Radiohead.

Pokud doposud nevlastníte žádné CD Radiohead, máte nyní, podle EMI, ideální příležitost tento prohřešek snadno napravit. Buďto si můžete koupit sadu všech sedmi CD z let 1993-2003 v digipacku s originálními booklety za 40GBP (83USD), nebo jako digitální download v MP3 s datovým tokem 320kbps včetně bookletů ve formátu PDF za 35GBP (73USD).

Poslední možností, která je určena především pro skalní fanoušky, je koupě limitované edice 4Gb USB klíčenky ve tvaru medvídka Radiohead. Ta obsahuje všech sedm alb vydaných u vydavatelství Parlaphone (včetně jednoho živáku) ve WAV formátu s digitálními booklety. A cena? Ta byla nastavena na „úžasných“ 79.99GBP (167USD). Ano, čtete dobře. 167USD za obyčejnou USB klíčenku s WAV soubory. K mání od 10.12.2007 na Radioheadstore.

Kolik kusů těchto setů EMI prodá? Těžko říct. Nabídka formátů je určitě potěšující, ale prodejní ceny jsou více než šílené. Navíc je toto vše cílené na nejskalnější ze skalních fanoušků. Kdo jiný by mohl za Radiohead zaplatit takové peníze. A Ti obvykle již všechna CD vlastní. Zdá se, že to celé postrádá logiku.

Signature

Přečteno 10 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *