Jak mi Česká pošta naprosto vyrazila dech

Zveřejněno 28. 3. 2008 v rubrice Ze života

CPostJiž skoro týden se chystám sepsat své zkušenosti s poštou v Bohnicích, kde po instalaci systému firmy Kadlec trávím téměř každý večer hodinu čekáním na své šťastné číslo. Když tu mi dnes pošta naprosto vyrazila dech. A to překvapivě v kladném slova smyslu.

V úterý v poledne jsem si na eBayi v Anglii vydražil hru na Kostku, navolil způsob zaslání obyčejnou leteckou poštou (v přepočtu za necelých 90Kč), zaplatil PayPalem, následně si přečetl mail potvrzující platbu, do diáře si na příští týden zadal upomínku (není nic horšího, než zapomenout, že jsem si něco objednal) a ponořil se zpět do pracovního procesu.

Ebay List

Jaké bylo moje překvapení, když jsem dnes (o dva dny později – 27.3.) po návratu z práce otevřel poštovní schránku a uvnitř nalezl bublinkovou obálku s vydraženou hrou. S Českou poštou jsem toho zažil již opravdu hodně, namátkou: Praha – Brno 17dní, Praha 8 – Roztoky (30km) 21dní, ale toto se mi stalo poprvé.

Obalka

Jako nečekané překvapení opravdu dost dobré. Problémy s čekáním na poště po zavedení lístečkového systému mi to bohužel neřeší, ale o nich až někdy jindy. Pro dnešek se nechám opájet pocitem, že pošta zafungovala lépe, než bych kdy vůbec čekal.

Signature

Přečteno 79 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

2 Komentáře u „Jak mi Česká pošta naprosto vyrazila dech

  1. makojakopako

    Neverim ceske poste, to neni mozne

  2. PiNa

    Také jsem nevěřil svým očím. I proto jsem se rozhodl o tom napsat. Vypadá to, že zázraky se občas dějí :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *