MČR F3B Liberec 2008 – fotogalerie

Zveřejněno 17. 7. 2008 v rubrice PiNa Fotografuje

F3BNa mistrovství ČR v kategorii F3B jsem se těšil delší dobu. Nejenže jsem v Liberci na letišti ještě nebyl, ale také jsem si nemohl nechat ujít příležitost, cvaknout po čase opět nějaká ta letadýlka a setkat se s kamarády a známými. Na poslední chvíli to sice vypadalo, že nepojedu, ale nakonec vše dobře dopadlo a dnes tu pro vás mám slibovanou fotogalerii.

Vlastní průběh soutěže pro mne osobně byl trochu zklamáním, neboť pořadatelům chyběl ten správný „nátisk“ a při porovnání s letošním Brnem, nebo loňskými Jeseníky mi přišlo, že to vůbec neodsýpá. Celkem trefně popsal dění na Libereckém letišti Roman „Lomcovák“ Vojtěch a nezbývá mi, než s ním souhlasit.

I přes pomalejší tempo nebyla rozhodně nouze o adrenalinové zážitky. Pár minut po mém příjezdu totálně zrušil v poslední zatáčce při velmi slušně rozjeté úloze rychlost Pavel Marek svou Lady. Michal Behenský prokázal železné nervy o kolo později, kdy mu při průletu cílovou bází na rychlosti zbývaly z pracovního času pouhé dvě vteřiny. Let Vaška Vojtíška v totální průtrži mračen a následné vylévání vody z jeho Ascota zaslouží obdiv. Franta Bayer doplatil na vodu ve vysílači a „pohřbil“ svou Lady na samovolně odjetý trim a tak bych mohl pokračovat. Takové jsou závody F3B a jsem moc rád, že se jich mohu zúčastnit alespoň jako fotograf. Na opravdové závodění a jemu předcházející přípravu bych bohužel neměl čas a bez tréninku to jednoduše nejde.

Panorama Liberec

Na ne úplně povedeném panorama snímku (stativ jsem bohužel nechal doma) je k vidění Liberecké letiště pár minut po sobotní průtrži mračen. Vlevo závodníci konzumují občerstvení. Uprostřed se Tomáš Bartovský chystá na relaxaci a vpravo Vašek Vojtíšek vylévá pod Lomcovákovým dohledem vodu ze svého Ascota.

Po dvou večerech strávených v uživatelském rozhraní programu Nikon Capture NX je zde slibovaná fotogalerie. Světlo bohužel nebylo nic moc, ale i tak se pár momentek vyvedlo. Na vybraných fotografiích je k vidění: Milan Baďura na navijáku; Zdenek Ješina ml. v rauši, který zažijete jenom při F3B; bázový rozhodčí při úloze rychlost (kdo by to řekl, že je to taková pohodička, co?); dvojice závodníků z Polska s výrazem hráčů pokeru a Jirka Baudis v hlubokém zamyšlení (že by přemýšlel o nezadržitelně posilující koruně, která mu určitě dělá velké starosti?).

F3B LiberecF3B LiberecF3B LiberecF3B LiberecF3B LiberecF3B Liberec

Všechny vybrané fotografie (71 kousků) naleznete ve fotogalerii. Pro maximální kvalitu klikněte na plnou velikost obrázků (link v pravém dolním rohu pod každou fotografií).

MČR F3B Liberec 2008 – fotogalerie

Jedná se ale pouze o dočasný link. Proto jej prosím nelinkujte přímo, ale odkazujte se na tuto stránku. Je velmi pravděpodobné, že brzy album přesunu na nové FTP.

 

Přečteno 49 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.

5 komentářů u „MČR F3B Liberec 2008 – fotogalerie

  1. pavel

    Diky za fotos
    Moc pekne !!!

    Pavel

    PS: sakra, mel bych taky zacit jezdit na kole jako Roman :-))))

  2. Marcel

    Díky za fotky. Čekání se vyplatilo. Fakt umíš fotit.

  3. Marty84

    Kdo umí ten umí. Krásný fotky.
    Mám chuť se sebrat a zajet se na F3B podívat :)
    M84

  4. Ivan

    sakra, mel bych taky zacit jezdit na kole jako Roman :-))))
    Hm taky jsem už o tom přemýšlel… :-))))

    Fotky jako vždy – perfektní. Díky

  5. PiNa

    Díky, jsem rád, že se fotky líbí.
    A s tím kolem … něco na tom bude. Přemýšlím o něm delší dobu a už chybí jenom ten poslední impuls … třeba výprodejové ceny na konci sezóny :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *