Ugress – Reminiscience CD již brzy

Zveřejněno 29. 5. 2009 v rubrice Hudba & MP3

UgressPouhých 17 dní zbývá do vydání čtvrtého studiového alba norského elektronického hudebníka Gisleho Martense Meyera, který se skrývá za přezdívkou Ugress. Album ponese název Reminiscience a v následujícím HD promo videu uslyšíte úryvky z chystaných tracků a navíc si můžete zdarma stáhnout MP3 verzi pilotního singlu It Was A Great Year.

Autorem záběrů, které doprovázejí úryvky několika tracků z připravovaného CD, je Svein Sund a tyto byly pořízeny během Ugressových koncertů v Landmarku v letech 2007 a 2008. Několik fotografií je k vidění zde.

Notně chytlavý pilotní singl It Was A Great Year lze stáhnout v plné verzi zde (pravé myší tlačítko – uložit jako). Za zmínku stojí, že za robotickými vokály se neskrývá žádná sexy zpěvačka, ale byly kompletně naprogramovány. Aby na tom zpěváci za chvíli nebyli podobně jako herci a nemuseli se obávat nástupu virtuální konkurence ;-)

Signature
Související odkazy:
Ugress – Unicorn
Ugress – The Ultimate Fix

Přečteno 2 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

2 Komentáře u „Ugress – Reminiscience CD již brzy

  1. Pavel Z

    Opravdu chytlava musica :) Stahl sem ten soundtrack a uz sem se pidil po starsich albech [:-)

  2. Honza

    Ugress je fakt dobrey Novey singl nema chybu, uz se tesim.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *