Nový ceník Neu motorů pro rok 2009

Zveřejněno 26. 6. 2009 v rubrice RC Modely

Neu Motor 1509Navzdory všudypřítomné finanční krizi mnozí výrobci zdražují. Důvody pro zvyšování cen mohou být různé. Kurzovými rozdíly počínaje, přes rostoucí ceny komodit, až po zdražení v zájmu udržení zisku. Stěží říct, který z důvodů stojí za změnou cen produktů firmy Neutronics. Jisté však je, že od příštího měsíce dochází k jejich zdražení.

Download “Ceník Neu Motorů 2009”

2009_Motor_Price_List.zip – Staženo 1592 × – 4,57 KB

Nové ceny začínají platit od 1.7.2009 a při jejich porovnání s doposud platným ceníkem, který je stále ještě k dispozici na stránkách Neutronics, vyjde najevo pár zajímavých skutečností.

Nejedná se totiž o plošné zdražení všech motorů. Ceny některých zůstávají stejné, některé jdou lehce nahoru a pár motorů dokonce zlevnilo. Toto bohužel neplatí u převodovek, které zdražily všechny. Zdražení sice není nikterak tragické, pohybuje se řádově v desítkách dolarů, ale v dnešní nelehké době, kdy mnozí z nás počítají každou korunu, rozhodně nepotěší.

Signature

Přečteno 4 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *