Seriál Visitors (V) a zprávy TV Nova

Zveřejněno 2. 5. 2010 v rubrice Film & TV

Visitors

Zákeřný vir mě připravil o hlas a zapříčinil, že jsem celý víkend strávil v posteli. Dlouhou chvíli jsem si mimo jiné krátil sledováním aktuálních dílů seriálů Lost, FlashForwardVisitors (V), na které poslední dobou nebylo moc času. A právě poslední jmenovaný mě docela překvapil. V sedmém dílu, těsně před koncem, kdy Anna sleduje reakce světových médií na její proslov, se na displeji na chvíli objeví Lucie s Reyem při čtení zpráv na Nově. Podobného překvapení jsem se dočkal i na začátku filmu Pandorum, který na mě nečekaně promluvil česky „Jste poslední z nás. Hodně štěstí. Bůh s Vámi.“, i když to byl scene rip z BluRay disku. Abych nezapomněl, skončil seriál LOST (Ztraceni). Velmi pravděpodobné vysvětlení jeho konce si můžete přečíst zde.

Přečteno 90 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

2 Komentáře u „Seriál Visitors (V) a zprávy TV Nova

  1. Mara

    Pekne. Na YT jsem zase videl nejakeho ceskeho herce v serialu typu Star Trek (nebo proste neco s tim vesmirem), ktery cas od casu upustil ceskou hlasku („Im trying doprdele!“ atp.) :D

  2. Vašek Ch

    To byl Stargate Atlantis, a tam jeden herec byl přímo čech, takže když nadával tak jedině v češtině :-), dokonce i v seriálu měl české jméno (Radek Zelenka) a na uniformě se znakem SGA měl i českou vlajku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *