Amazon Kindle 3 – video recenze

Zveřejněno 11. 9. 2010 v rubrice Ze života

Amazon Kindle 3Pokud jste si čtečku Kindle 3 ještě neobjednali a stále váháte, zda si ji pořídit, či nikoliv. Možná vám ve vašem rozhodování pomůže její půlhodinová video recenze, během které vám Dave Jones představí e-ink displej a všechny možnosti, které Kindle 3 nabízí a dojde i na test v chladící komoře.

Za sebe mohu pouze doplnit, že by na obalu a na webu Amazonu mělo být varování: „Kindle 3 způsobuje až chorobnou závislost na čtení“. Již několikrát jsem se za poslední týden přistihl, jak se z původně zamýšlených pár minut s „knihou“ stalo hravě pár hodit a Kindle 3 jednoduše nešla odložit ;-)

Signature
Seznam všech článků o Kindle 3 na PiNa.cz

Přečteno 19 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.

5 komentářů u „Amazon Kindle 3 – video recenze

  1. eLKa

    Recenze fajn, ale ten recenzent mi po třech minutách začal jít strašně na nervy :-)

  2. Adrian

    Ty brdo, tak ten typek mi ide na nervy uz od prvych 5 sekúnd:-)

  3. Perda

    Kindle 3 je sračka která otravuje. Mám tisíce knih ve formátu PDB a s Amazon Kindle jsou mi k ničemu. Neumím si představit, že je budu posílat do tramtárie na konverzi formátu. Zapomeňte na ksindle 3 a pořiďte si od booken cybook na který jsou volně ke stažení tisíce knih a užijte si jeho jednoduché geniální ovládání.
    Chtěli jste přece číst a ne surfovat vyhledávat konvertovat a platit…

  4. PiNa

    Perdo, prevod PDB do MOBI je otazkou par kliknuti mysi. Nemusis je vubec nikam posilat na prevod. Zvladnes to doma za par minut. Kdyby byl Kindle 3 takový propadak, jak pises, potom by urcite nebyl nejprodavanejsi cteckou ebooku. Chce to trochu nadhledu a nejdriv si o tom neco zjistit, nez se nechas unest emocema ;-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *