Lady Gaga – Born This Way

Zveřejněno 12. 2. 2011 v rubrice Hudba & MP3

O pilotním singlu Born This Way z chystaného nového alba zpěvačky Lady Gaga se psalo dlouho před jeho uvolněním. Očekávání byla velká, zasvěcení hovořili o tom, že tento singl pravděpodobně bude znamenat „revoluci“ v populární hudbě, tak jak jsme ji doposud znali. Singl Born This Way měl včera premiéru a podle mého se žádná revoluce nekoná. Ba co víc, až příliš nápadně připomíná singl Express Yourself od Madonny.

Přečteno 7 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.

2 Komentáře u „Lady Gaga – Born This Way

  1. HonzaS

    Taky v tom žádnou revoluci nevidím, teda, neslyším. Nijak mi to ale nevadí, Lady Gaga stejně není můj šálek kávy :-)

  2. PiNa

    No, můj šálek kávy to také nebyl. Dva roky zpátky jsem od ní nic neznal, nelákalo mne to a těm, kteří se přiznali k tomu, že ji poslouchají, jsem se v duchu smál. Jenomže potom jsem na what.cd narazil na diskuzi, kde i ti nejzarytější příznivci rocku, jazzu i vážné hudby překvapivě kladně hodnotili některé její kousky z alba The Fame. Nedalo mi to, sehnal jsem si ho, párkrát poslechl a od té doby se lidem, kteří ji poslouchají, už nesměju a to ani v duchu ;-) Prvních pět tracků je ukázkou dokonale zmáknutého popu. Paparazzi, PokerFace a novější Alejandro i Bad Romance mají něco do sebe, navíc se hodně líbí malým dětem, takže do auta na delší cestu ideál … jenom člověk musí počítat s tím, že hlášku „ještě jednou Paparazzi“ uslyší snad stokrát :-)

    PS: Skype mi v profilu ukazuje, co právě poslouchám. Když jsem sjížděl The Fame, chodily mi zprávy typu … „Martine, co to proboha posloucháš?“, „PiNo, Lady GaGa? To snad ne.“ Je vidět, že jsem nebyl sám, kdo měl předsudky :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *