Nové F3K házedlo Super Gee na prodej

Zveřejněno 21. 2. 2011 v rubrice Poznámky

F3K Super GeeF3K Super Gee

Z nedostatku volného času prodám zcela nové F3K házedlo Super Gee od Honzy „Komára“ Šteidla. Provedení kevlar (36g/m) s trupem od Ivana Hořejšího včetně kompletní výbavy: 2x servo Dymond D60, 2x servo Dymond D47, přijímačové baterie, táhla, páky – zdarma přidám jednoduchý přijímač 35MHz s krystalem pro 77 kanál. Osazena pouze serva v křídle přímo z výroby. Komplet za 6290Kč (dohoda možná) s osobním odběrem v Praze (nebo dle domluvy). Nová cena: 4990Kč. PRODÁNO

Přečteno 345 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

8 komentářů u „Nové F3K házedlo Super Gee na prodej

  1. -ms-

    ja by som iba do inzeratu dopisal jednu dolezitu vec kacko je pre lavaka.

  2. PiNa

    ms: tady je vyjádření Komára: Na křídle problém není. Problém je v tom, že směrovka je profilovaná a samozřejmě taky pro leváka. Navíc má závěs na straně pro leváka, což může při hodech pravákem způsobovat flutter. Ideální by bylo předělat směrovku, pokud to bude chtít používat pravák.

  3. Komár

    Pokud si to koupí pravák, tak mu nabízím úplně novou „pravorukou“ směrovku zcela zdarma, pokud slíbí, že to do měsíce od předání rozlétá. Martin už to má doma tak dlouho, že v ocasní trubce musí být pavučiny :-)

  4. z

    to bych potřeboval:
    předělat na praváka (směrovku i křídlo-závěs) od profíka -jestli to jde
    zalétat taky od profíka
    dostat praktickou instruktáž jak se to používá
    a ještě zlevnit na 5000
    :-)

  5. PiNa

    z: Cenu už jsem Ti upravil, ale s tím zbytkem Ti nepomůžu ;-)

  6. z

    Kdyby bylo udělané pro praváka tak ho asi vezmu – lákalo by mi házedla vyzkoušet. Ale sám to prostě předělat a zalétat neumím. Dopadlo by to špatně a to by byla škoda. Jak by se ten závěs na křídle předělával vůbec nevím. To by asi musel udělat Komár. :-)

  7. Komár

    Odkud jsi, z? Já to pro toho praváka klidně předělám. Kdyžtak mail na jansteidl zavinac gmail.com.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *