Ukradený vysílač Futaba FX-40

Zveřejněno 27. 7. 2011 v rubrice RC Modely

Ivanu Čánimu ukradli v Holíči komplet vysílač Futaba FX-40. Těchto kusů je v republice málo, jeho je navíc vybaven jak futabáckým modulem (mimo 35 MHz) 2,4 GHz, tak je vybaven i JETI vysílacím modulem 2,4GHz, vpravo od modulů je deska na připevnění Jetiboxu- je tam vývod kabelu. Kdybyste ji někde viděli, dejte mu vědět nebo se zeptejte na původ. Jeho telefon je 603790550. Podrobnosti uvnitř.

Futaba FX-40

Milý “kamaráde”, všiml sis, že jsem letěl aerovlek s Luňákem. Nevšiml sis ale, že na směrovce Luňáka byla umístěna minikamera, která natáčela celý aerovlek. Po přistání jsem zapoměl kameru vypnout. Tím pádem kamera natáčela všechno, co se odehrálo na mojí stojánce, kde byly další dva modely a samozřejmě dvě židle. Po prohlédnutí natočeného záznamu na počítači jsem zjistil, co se na stojánce dělo v době mé nepřítomnosti. Tím “kamaráde” chci řict, že vím, kdo jsi, a znám přesnou hodinu, kdy jsi tam byl a vzal kufřík s FX-40. Proto přepokládám, že budeš mít tolik odvahy a ozveš se na telefon 603790550. V tom případě to beru jako dobrý žert. V opačném případě dám celý záznam na internet, jak kufřík odnášíš, a samozřejmě i na policii. Tak se ukaž!

Ivan Čáni

Přečteno 105 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

9 komentářů u „Ukradený vysílač Futaba FX-40

  1. Pavel

    Sekat ruce parchantům zlodějskejm!!!

  2. Petr

    Jojo a potom pěkně nakopat do kulí!!!!

  3. Dalibor

    Já bych chtěl ten záznam vidět…ať víme o koho jde.

  4. Jakub

    Tak tomu říkám dosti velká sviňárna a ten záznam trochu naděje zároveň.

  5. Tomas

    Nechat si radio za 70 tis. v kufru na stojance bez dozoru, no nevim. Z jedne strany to zamrzi, z druhe dobre mu tak, ma si veci hlidat.

  6. Martin Ambrož

    Ivane, pokud by to nepomohlo, dejte oznámení o krádeži Vašeho vysílače k nám na modelbazar.cz, čte to velká spousta lidí a sníží se tím značně zlodějova šance na prodej. S Tomášem nesouhlasím, bohužel u nás velmi často chybí respekt k majetku druhých jako v např. v cizině na západ od nás (někde se např. ani nezamykají auta). Navíc stojánka modelů není zrovna veřejně přístupné místo, pokud se nepletu.

  7. RAV3N

    Ivane přeji moc moc štěstí a snad ten kdo udělal to co udělal(nenacházím slov)dostane alespoň toliko rozumu a špetku odvahy k navrácení FUTABY. S Tomášem taky nesouhlasím, prorože doba už trochu pokročila a takříkajíc „lidi si cihly před domem navzájem nekradou“..Je mi moc líto, že se stále najde někdo kdo vezme věc, která mu nepatří.. Hlavně v kruhu modelářů(netvrdím že to byl modelář)mne to mrzí o to víc, protože pro nemodeláře děláme show a krásnou podívanou. Věřím, že se FUTABA navrátí bez újmy. ;)

  8. Martin

    Doufám, že radio je zpět u majitele… byl-li to modelář tak snad ani nevěřím. Video bych chtěl videt cenzurované, už jen abych uvěřil.
    Byl-li to modelář tak už stejnak nebude … možná jen tak pro sebe, ale mezi ostatníma skončil.
    Stejnak je svět naruby… zlatý to kraj, kde lidé nezamykají kola a auta a za týden je tam stejnak najdou toho se už nikdy nedočkáme. Přeji fajn polet všem .

  9. Ada 12

    To sis vymysle vid, s tim videem, to je jako bububu, jinac uz bys ho nekde ukazal ty vtipe. Jinak jak pise Tomas, mel sis to hlidat, nechat takovoudle vec v nasi zemicce bez dozoru. Jo kazdej trpi, jak je blbej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *