LKPR – žiletkový plot proti Spotterům

Zveřejněno 12. 8. 2011 v rubrice Zajímavosti

LKPR 6iletky

Na TV vůbec nekoukám, tudíž mi tato perlička (od 15 minuty) ve zprávách TV Nova utekla. Co dodat? Zatímco si na většině letišť spotterské komunity váží, na letišti v Praze Ruzyni se vydali opačným směrem. Ale žiletkový drát ve výši očí, no to už je příliš. To nemohl vymyslet nikdo normální. Diskuze k tématu na planes.cz.

Přečteno 125 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

4 Komentáře u „LKPR – žiletkový plot proti Spotterům

  1. klobouk

    Chodili tam roztahovat díry, ty squateři, nebo co,tak teď maj po žížalkách…pořádek muší bejt, to je hotofka…přece si nenechaj roztahovat díry všichni na letišti, a už vůbec ne ta tisková mlufčí, žejo…

    …no s dětma tam teť jít koukat na letadla uš nemůžu, to je taky hotofka

    Asi by jim měl někdo jemně sdělit, jak to dělají jinde, třeba by to pomohlo…

  2. Dalibor

    No..a pak, že na píčoviny není dost peněz:-) Vsadím se,že výběrové řízení na odrátování vyhrála firma sbratřená s někým ve vedení. Navíc mám pocit, že až nějakému tačmoudovi hrábne ve jménu Aláha v makovici, plot se žiletkami bude pro kapesní RPG ten nejmenší problém.:-) :-)

  3. Warhawk

    Obávám se Dalibore, že v případě nějakého průseru by se snesla kritika okamžitě, že letiště ani nebylo pořádně oplocené a že v plotě byly díry. V téhle zemi se děje spousta podivných věcí, ale né vždy to, co se nám na první pohled nezdá, je nějaké svinstvo.
    Je snad každý, kdo má dražší modely, než já, zloděj ? Né, že.. ;-)

  4. Zuno Bank

    To se mi vůbec nelíbí. Na jednou stranu mě štvou ti co tam roztahují ty díry a kvůli nim to tam je. To pak si slušenej člověk už ani letadlo nemůže vyfotit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *