Jeb Corliss – Grinding The Crack

Zveřejněno 5. 9. 2011 v rubrice Zajímavosti

Profesionální base jumper Jeb Corliss je zpět i se svým oblekem a jeho nejnovější video, ve kterém „brousí“ průrvu, opět stojí za to. Mazec neskutečný.

Přečteno 20 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

12 komentářů u „Jeb Corliss – Grinding The Crack

  1. Pavel

    Výborný a super muzika. Perfektně se k tomu hodí. Našel jsem ji na YouTube.

  2. PiNa

    Super! – CD zakoupeno, to už se mi dlouho nestalo :-)

    AWOLNATION is an American indie rock band, and is the solo project of Aaron Bruno, formerly of Under the Influence of Giants and Hometown Hero. The band is signed to Red Bull Records, and their first EP, ‚Back from Earth‘, was released on iTunes on May 18, 2010.

    They have performed with Weezer and MGMT.

    The band’s first single, „Sail,“ debuted at #30 on the U.S. Billboard Alternative Songs chart on the chart week of February 10, 2011. The band released their debut album ‚Megalithic Symphony‘ digitally on March 15th, 2011, and the physical CD was released March 29th, 2011 on Red Bull Records. The album features 15 tracks with iTunes and Amazon featuring the bonus tracks „Swinging from the Castles“ and „Shoestrings“ respectively.

  3. Dalibor

    Naprosto boží, to chce fakt odvahu. I když mám pocit, že se vysokého věku nedožije. Ten průlet nad zemí byl už kurňa nízko.

  4. PiNa

    Mě pobavilo, jak se ten chlapík s balónkama objevil v závěrečných titulcích jako „target man“ ;-) Na druhou stranu sám víš, jak kamerky zkreslují perspektivu a vzdálenost, že to v reálu mohlo být ještě docela „na pohodu“ ;-) A taky bylo vidět, že už na adrenalinu ujíždí delší dobu, jinak by nemohl po přistání být takhle v klidu. Normální smrtelník by se pod jeho dávkou složil :-)

  5. Dalibor

    Ten video stop jasně ukazoval tak dva metry nad zemí.Doufám, že mu to vyjde vždy…:-)

  6. SaltFish

    Na jednom videu (asi let z jiného dne) je nádherně vidět, jakou turbulenci za sebou při letu zanechává…

  7. Marek

    …video a hudba fakt boží !!! nemůžu si ale pomoc, mám furt jistý pochybnosti o pravosti toho letu. Třeba ten dokonale řízenej nízkej průlet v tom zůžení, je až neuvěřitelnej, tohle bych chtěl fakt vidět na vlastní kukadla ;)

  8. PiNa

    Marek: pochybnosti mít nemusíš. Mrkni na to jeho první video od 2:40 je to stejná průrva. Nejspíš ji má dost nalítanou a určitě ví, co dělá ;-)

  9. Marek

    jo, jo koukal jsem, je to ono, ty jo ale stejně, když člověk veme v úvahu jeho hmotnost s oblekem, helmou atd. min. 70kg, tak ta nosná plocha s roztaženýma rukama mně přijde fakt dost malá aby takhle dokonale letěl vpřed i při tý teda docela šílený rychlosti…

  10. PiNa

    Je to stejný princip jako tady. A na tomhle videu si můžeš ověřit, jak je to s opadáním.

  11. PiNa

    Tomas: Díky za info, dal jsem to do Aktualit. Musel to být silný poryv, když ho otočil o 180 stupňů. A zlomené nohy? Pokud to nejsou komplikované zlomeniny, za čas bude zpátky. Jeb bez adrenalinu žít neumí ;-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *