Jeti DC-16 – nové video

Zveřejněno 6. 10. 2011 v rubrice RC Modely

Jeti DC-16Dlouho očekávaný vysílač DC-16 od Jeti zatím stále není v prodeji. Původní termín červenec 2011 padl a další prozatím není znám. Kdo chtěl, mohl si nový vysílač od Jeti osahat na výstavě modelů a hraček Model Hobby. Z této výstavy také pochází nové video, na kterém si můžeme prohlédnout vysílač DC-16 i my ostatní, kteří jsme se na výstavu nedostali.

Máme-li věřit popisce u tohoto videa, měla by se prodejní cena vysílače DC-16 pohybovat okolo 24.000Kč. Což je o něco více, než původních 800Euro, o kterých se při prvním představení vysílače spekulovalo. Je to hodně nebo málo? To se teprve ukáže.

Signature
Související odkazy:
Jeti DC-16 a autor jeho designu Mr. Joshua
Jeti DC-16 – fotografie z veletrhu
Jeti DC-16 – první zkušenosti a dojmy
Jeti DS-16 – další fotografie
Jeti DC-16 – další fotografie
Nový 2.4GHz vysílač od Jeti je zde

Přečteno 29 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

8 komentářů u „Jeti DC-16 – nové video

  1. Marek

    …viděl jsem ho na Model Hobby a musím říct, že je to bomba, pro mě je to jednoznačně po designové stránce nejlépe a nejprofesionálněji vyhlížející vysílač ze všech, chtěl bych si ho moc koupit, ale nevím, nevím a trochu se toho termínu i bojím, kdy bude vše dotaženo Jeťákama do vítězného konce. Jinak potištěný hliníkový kufřík s karbonovým pultem (údajně kolem 1500,-Kč) na vysílač vypadá také perfektně.

  2. Mira

    Na vystave byl videt pouze plastovy pult s karbonovym vzhledem (ne karbonovy). Cena byla sdelena 24000Kc. Horcikove telo nebude. Vice info na rcmanii ve vlakne o dc-16 (vcetne foto).

  3. Dzordzik

    Zatím podle diskusí spíš převládá zklamání z nedodržení slibů než nějaká nirvána. Až to bude hotové a v prodeji, tak má smysl vynášet soudy. Do té doby je to jenom HW. SW a cena rozhodne.

  4. pavel

    Proti puvodním fotkám z konce zimy mi toto přijde již více hračkoidní….určitě jsou tam nějake povrchove změny. Cena vysoká už dost a provedení horší, než mělo být. Nejak se to od toho minimalisticeho superprecizního designu ala iphone cim dal více vzdaluje…….

  5. PiNa

    Novým termínem pro uvedení DC-16 na trh by nyní měl být únor 2012. Nějak se nám to všechno protahuje a konkurence nespí.

  6. Mira

    Hm, na vystave ModelHobby to byl jeste leden :(

  7. luděk

    možná designově zajímavý (rozhodně né žádná bomba) v každém případě
    ergonomie ovládacích prvků naprosto nepoužitelná – designér nejspíš
    nikdy neřídil žádný model. Nedovedu si představit kdo to za ty peníze koupí!

  8. PiNa

    luděk: Předpokládám, že jsi ještě DC-16 v ruce neměl. Pokud vím, tak si na ergonomii žádný z testovacích pilotů nestěžoval a designér DC-16 má nalítáno dost hodin (především s vrtulníky) na to, aby věděl, na co si při návrhu dát pozor.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *