Video: Keep On Dreaming v HD

Zveřejněno 4. 1. 2012 v rubrice Zajímavosti

VideoPlachtařských videí s větroni je na YouTube nepřeberné množství. Nalézt však mezi nimi kousek, který vás od začátku chytne za srdíčko a nepustí až do samého konce, je stejně obtížné, jako  hledání pověstné jehly v kupce sena. Video Keep On Dreaming je přesně takové – intenzivní emocionální zážitek plný nádherných záběrů a scenérií.

Video zachycuje záběry pořízené v průběhu dvou týdnů strávených na letišti poblíž městečka La Motte du Caire. O hudební doprovod se postaral se skladbou The Seeress Prophecy (Daydreaming) z alba The Nine Worlds projekt Achillea, za nímž se skrývá Jens Gad (spoluproducent a kytarista z Enigmy).

Pokud by vás zajímalo, na kolik peněz vyjde takovýto výlet do oblak, možná budete příjemně překvapeni. Létání na větroních patří mezi nejlevnější a konkrétně v tomto případě za 4 hodiny v oblacích zaplatíte dohromady pouhých 139 Euro (13 Euro denní letištní poplatek, 14 Euro start na navijáku a 28 Euro za hodinový pronájem větroně ASK21).

Signature
Související odkazy:
Breitling – Racing For Anna
Fly With Breitling – Foto soutěž
Red Bull AIRPOWER11 – oficiální trailer
Video: Patrouille de France – akrobatická letka

Přečteno 8 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

6 komentářů u „Video: Keep On Dreaming v HD

  1. klobouk

    Vzpomněl jsem si na lítací sny. Jdu si nechat něco zdát …

    A když to nevyjde,… …Ty to fakt nejni drahý :-)

  2. PiNa

    No, nejni … škoda jen, že to není někde za humny. 1300km už je docela dost :-(

  3. Begis

    Jen malé upřesnění – Balleka lítá na ASW20 (to je ten „shark“), kde bude letová cena krapet jiná, navíc je jeho vlastní. A vzhledem k tomu, že to je jednosic, tak to chce ještě výcvik a zkušenosti. ASK-21, v cenách zmiňovaný, je dvoumístný, s diametrálně odlišnými letovými vlastnostmi. Ale svezení je na něm taky moc pěkný :-)

    FYI, 28E za ASK na hodinu je celkem rozumná cena. Jestli se nepletu, tak Aeroklub ČR nabízí svou jedinou ASK21 členům za 450 na hodinu. Naviják, pokud se sejde provoz, stojí do 75 korun. Ale u nás není moc pravděpodobné se z něj chytit do termiky. Ale může se podařit. Takže ano, dá se to a je to v humnech :-)

  4. Dalibor

    Podle toho pruhu ve videu na začátku ,to točí Contourem. Ten občas tyhle specifické pruhy do obrazu, při bočním prudkém slunci udělá.
    Jinak to je luxusní podívaná…

  5. Begis

    Dalibore, nejsem si úplně jistý, ba spíš bych dal ruku do ohně, že to je na GO Pro – jeho kanál sleduju už delší dobu a má tam spoustu videí sestříhaných z více letounů a kamer a všechny, které jsou v záběru, jsou GP…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *