Jeti DC-16 – nové video z výstavy Toy Fair 2012

Zveřejněno 7. 2. 2012 v rubrice RC Modely

VideoNecelé tři minuty detailních záběrů netrpělivě očekávaného a stále odkládaného vysílače DC-16 od JETI, které pořídili zástupci italského modelářského portálu Barone Rosso na stánku firmy Hacker během letošní výstavy Toy Fair v Norimberku.

Signature

Přečteno 7 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

8 komentářů u „Jeti DC-16 – nové video z výstavy Toy Fair 2012

  1. Richard

    Wow! Did anyone notice full scale electric para glider powered by hacker behind him?(!)

  2. Michal M.

    Skutečně bude mít vysílač magnéziové tělo jak říká?

  3. PiNa

    Bojím se, že z původní verze, která byla opravdu krásná a měla i magneziové tělo, příliš nezbude. Nyní je tam přírodní elox a imitace uhlíku. Doba je zlá a šetří se, kde to jenom jde. Bohužel…

  4. Dalibor

    re..PiNa
    No jestli je zlá, to nevím, ale High End rádia si svého dobře vydělávajícího kupce najdou. Podívej se na T18Z, stojí to 65 litrů a v Čechách se po ní jen zaprášilo. Takže můj názor je, buď to udělej pořádně (pokud to má být vlajková loď), nebo se na to vykašli… :-)

  5. Dzordzik

    Je fakt, že materiál těla rádio nedělá, ale aspoň to neměli slibovat. Nemám v plánu ho koupit, ale kdyby ano, bral bych to jako podraz na zákazníky.

  6. PiNa

    Dzordzik: Podraz by byl, kdyby sis ho předobjednal s tím, že bude mít magneziové tělo a přišlo by ti eloxované. Já to chápu tak, že loni chtěli zaujmout a ten jeden kousek, to byla ideální vymazlená designová chuťovka, která se od reálné produkce může lišit. Stačí se podívat na loňské a letošní fotky DC-16 a ten rozdíl je tam vidět na první pohled. Bohužel…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *